VCA cursus Amsterdam

De cursus wordt klassikaal gegeven in Amsterdam. Deze locatie in Noord-Holland is ook goed bereikbaar voor cursisten uit Hoofddorp, Diemen, Zaandam, Duivendrecht, Zaanstad, Purmerend, Haarlem, Weesp, Schiphol, Monnickendam, Hilversum, Amstelveen en Almere.

B-VCA (Basis)

De cursus wordt gegeven door een professionele trainer en is gebaseerd op video’s en oefenvragen. Om optimale begeleiding te kunnen bieden is de groepsomvang tussen de 20 a 25 personen. De cursus begint om 08.30 uur en eindigt om 16.00 uur. Hierna heeft u van 16.00 uur tot 16.30 uur de mogelijkheid om twee proefexamens te maken ter voorbereiding op het VCA examen. Het examen begint om 16.30 uur en duurt tot 17.30 uur. Het slagingspercentage van onze cursus is maar liefst 90%!

De totale kosten voor de cursus zijn € 278,00 (excl. 21% BTW). U krijgt hiervoor: de cursus; het examen; het B-VCA diploma en het handige pasje in creditcardformaat (10 jaar geldig). De cursus is inclusief een lunch, thee en koffie.

VOL VCA cursus

De VOL VCA cursus wordt tegelijk met de B VCA cursus gegeven, van de VOL cursisten wordt gevraagd om thuis een deel van de stof voor te bereiden. Op deze manier is het mogelijk om tijdens de lesdag vragen te stellen en het overige deel van de stof door te nemen en goed voorbereid aan het examen te beginnen. Van 16.00 uur tot 16.30 uur heeft u de mogelijkheid om proefexamens te maken. Het examen start om 16.30 uur en duurt tot 18.15 uur  (105 minuten).

De kosten voor deze cursus zijn ook € 298,00 (excl 21% BTW). Dit is inclusief: de cursus, de VCA VOL e-learning ter voorbereiding (deze ontvangt u van te voren), het VOL-VCA examen, het VOL-VCA diploma en het handige pasje in credit card formaat, de lunch, thee en koffie.

Hieronder vindt u een overzicht van alle cursusdata voor de locatie Amsterdam, selecteer uw cursustype en schrijf in via de inschrijven knop voor deze cursus!

De resultaten worden geladen...
Legenda
Startgarantie Actieprijs Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
Cursus type
Uitvoering
Starttijd examen
Startgarantie
Prijs
Filteren
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filters.

E-learning cursus basisToevoegen aan mandje

E-learning cursus volToevoegen aan mandje

VCA Basis BoekToevoegen aan mandje