Benieuwd naar het nieuwe VCA-examen? Maak een proefexamen!

Vanaf 1 september 2017 veranderen de opzet en inhoud van de VCA-examens. Voortaan wordt niet langer alleen getoetst op inhoudelijke kennis over veiligheid, maar óók op de toepassing daarvan op de werkvloer. Bovendien worden er voortaan meerkeuzevragen én andere vraagvormen gebruikt. VCANederland heeft daarom drie proefexamens ontwikkeld waarin je alvast met de nieuwe vraagvormen kunt oefenen.

Proefexamens VCANederland

VCANederland heeft drie proefexamens ontwikkeld, voor Basis-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU. Dit zijn volledige examens ‘nieuwe stijl’, waarin alle nieuwe vraagvormen aan de orde komen. Zo krijg je een goed beeld van hoe de nieuwe examenvragen zijn opgebouwd en hoe de beantwoording ervan in zijn werk gaat.

Score weten?

Benieuwd naar het nieuwe VCA-examen en hoe je daarbij scoort? Klik op de knop hieronder en ga direct naar de drie proefexamens. Beantwoord de vragen, vul je mailadres in en ontvang van VCANederland de uitslag. We houden je dan ook gelijk op de hoogte over nieuws rondom het vernieuwde VCA-examen.

direct naar de VCA-proefexamens

Meer informatie

Meer over de nieuwe VCA-eind- en toetstermen lees je in het nieuwsbericht van 31 mei 2017. Je kunt ook contact opnemen met VCA Nederland via customersupport@vcanederland.nl of 070 – 514 64 34.