8.4
Gemiddelde waardering van onze klanten
94%
Van de cursisten beveelt onze training aan
Kiyoh

Beoordelingen

Visser

Leuke cursus,leerzaan en met leuke docent Les gegeven op ontspannende wijze. Dag ging snel voorbij. Lunch en koffie was prima voor elkaar. Al met al,ik heb een leuke en leerzame lesdag gehad.

8.0

tijn

Goede uitleg goede les

10.0

Jack

Goede afwisselende cursus De scholing was mooi afwisselend opgebouwd, waardoor met bij de les bleef en de tijd snel verstreek.

10.0

Erik Schilderman

Duidelijke no nonsens uitleg Mijn ervaring is positief. Lekker Rotterdams , niet lullen maar doen . Duidelijke uitleg , met een lach maar wel serieus . Aanrader

10.0

Coppens

Prima geregeld. Ervaren docent, wist hoofd- en bijzaken prima aan te geven. , ,

10.0

Maaskant

Prima verzorgde en inhoudelijk prima training De training overdag en het examen aan het einde van de dag waren uitstekend verzorgd. De trainer had absoluut verstand van de materie en kon het goed overbrengen met hier en daar wat tips en tricks. Wel was hij af en toe wat moeilijk te verstaan maar dat was niet storend verder. Examen was ook goed geregeld, duidelijk, zakelijk en via de laptop ook prima te maken. Verzorging rondom de training was perfect, voldoende eten en drinken gedurende de gehele dag.

9.0

Alawa

Satisfied The lecture was quite detailed, we enjoyed it, and the lecturer was a wonderful, knowledgeable, person with sufficient information.

9.0

Golsteijn

Goed Cursusleider weet de aandacht er goed in te houden. Aandacht voor iedereen , goeie praktijk gerichte voorbeelden.

10.0

Claus

Prima Prima leraar die Kees

9.0

Payment
Member