VCA Incompany training

VCA-opleiding op locatie? VCANederland regelt het!

Wilt u meerdere (nieuwe) medewerkers tegelijk hun VCA laten behalen? Of zoekt u een VCA-cursus die kan worden afgestemd op úw organisatie? Dan is een incompany VCA-cursus van VCANederland de oplossing!

Voor groepen van acht tot twintig personen verzorgt VCANederland klassikale maatwerkcursussen VCA Basis en VCA VOL. Dat kan in verschillende talen (waaronder Engels, Pools en Arabisch), waar en wanneer u maar wilt. Onze incompany VCA-cursussen zijn voordeliger dan individuele trainingen en sluiten aan op de dagelijkse praktijk binnen uw organisatie.

Altijd maatwerk
De incompany-cursussen van VCANederland zijn altijd maatwerk. U vraagt, wij regelen. Dat is ons motto. De cursus kan bij u op locatie gegeven worden (ook in het buitenland) of bij één van onze eigen locaties, verspreid door het land. U bepaalt zélf waar en wanneer de cursus plaatsvindt. Ook onze incompany-cursussen worden gegeven door ervaren docenten die, indien gewenst, ook op bedrijfsspecifieke VCA-zaken in kunnen gaan.

Ook examen op locatie
U kunt bij VCANederland ook kiezen voor een incompany-training inclusief examen op locatie. Ook is het mogelijk om alleen VCA examens af te laten nemen op uw locatie. De deelnemers kunnen zich met een cursusboek of e-learning voorbereiden op het examen. Check onze locatie-eisen om te kijken waaraan een cursus- of examenruimte moet voldoen.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie? Vul hier uw gegevens in en u ontvangt direct de informatiebrochure met de mogelijkheden van de VCA incompany-cursussen.

Ook beschikbaar in de talen:
 
 
 
 
 

Incompany trainingen bij VCANederland

 
Cursus/examen mogelijk in de Nederlandse, Engelse, Arabische en Roemeense taal
 
Slagingspercentage meer dan 90%!
 
Combinatie mogelijk van klassikale cursus, e-learnings en cursusboeken
 
Flexibel: trainingen zijn ook mogelijk in avonden en weekenden

Wat zeggen klanten over de incompany training van VCANederland?