8.6
Gemiddelde waardering van onze klanten
94%
Van de cursisten beveelt onze training aan
Kiyoh

VCA examen in Amsterdam

Voor zowel het Basis VCA examen als het VOL VCA examen, moet je de kennis van de Veiligheid Checklist Aannemers (VCA) beheersen. Deze checklist geeft aan welke voorzorgsmaatregelen je moet nemen om veilig te kunnen werken. Via VCANederland kun je je op verschillende manieren voorbereiden op het VCA examen:

Klassikale VCA cursus in Amsterdam: In een dag wordt de leerstof door een professioneel docent in een klassikale setting behandeld en word je zo optimaal voorbereid voor het examen.

Online VCA cursus: Met de e-learning bepaal je zelf wanneer het uitkomt en leer je op eigen tempo de kennis die je moet beheersen voor het examen.

VCA cursusboek: Het VCA cursusboek behandelt met veel praktijkvoorbeelden de benodigde kennis voor het examen. Tevens kun je met oefenvragen testen of je de kennis voldoende beheerst.

Het VCA examen wordt afgenomen door een SSVV erkende exameninstelling in Zaandam of Hoofddorp. Deze locaties in de provincie Noord-Holland zijn goed bereikbaar als je komt uit Amsterdam, Almere, Diemen, Landsmeer, Zaanstad, Spaarndam, Amstelveen, Monnickendam, Purmerend, Edam, Haarlem, Aalsmeer of Abcoude. VCANederland biedt daarnaast nog meer dan 50 andere locaties verspreid door heel Nederland waar je het VCA examen kunt afleggen.

Daarnaast kun je tegen een toeslag het examen in een andere taal afleggen, kijk hier voor meer informatie. Het losse VCA examen kost €99 en is inclusief het digitale VCA certificaat in PDF-vorm. Bereid je goed voor en boek nu je VCA examen via onderstaande cursuskalender.

100% Garantie

Al onze cursussen en examens gaan door

Legenda

VOL  Volgeboekt
C95  Code 95 cursus
ZAT  Cursus op zaterdag

Filters

Locatie/Postcode
Cursus type
Uitvoering
Taal

Onze examenlocaties

VCA cursus in Zaandam

Mercure Amsterdam West
Oude Haagseweg 20
1066 BW
Amsterdam

Wijkcentrum de Poelenburcht
Weerpad 1A
1504 NX
Zaandam


Liever een andere examenlocatie?

Bekijk de andere locaties
Payment
Member