VCA Arabisch

Op zoek naar een VCA basis cursus Arabisch en/of een VCA examen in het Arabisch?

Bij VCANederland bieden wij een VCA Basis klassikale cursus aan in het modern Arabisch. Daarnaast kunt u ook het VCA Basis examen in het modern Arabisch afleggen. Ter voorbereiding op de cursus en het examen bieden wij ook cursusboeken in het modern Arabisch aan.

2 daagse klassikale VCA Basis cursus + examen Arabisch

De klassikale VCA Basis cursus wordt in twee dagen gegeven door een Arabisch sprekende docent. De tweede cursusdag wordt afgesloten met het Arabische VCA Basis examen.

Meer informatie VCA Basis cursus + examen Arabisch

Let op! Het VCA Basis examen wordt afgenomen in Modern Standaard Arabisch. Klik hier voor meer informatie.

VCA Basis cursusboek Arabisch

Ter voorbereiding op de VCA Basis cursus Arabisch en/of het VCA Basis examen Arabisch is het mogelijk om het Arabische VCA basis boek te bestellen. Het cursusboek zit bij de prijs van de cursus inbegrepen. Indien er alleen een examen wordt gedaan kan het cursusboek los besteld worden.

Meer informatie VCA Basisboek Arabisch

VCA los examen Arabisch

U kunt zich ook inschrijven voor een los VCA examen in het Arabisch. Het examen moet minimaal 10 werkdagen voor de examendatum worden aangevraagd. Het aanvragen van een los VCA examen kan hier.

Direct inschrijven

U kunt zich direct via onderstaande kalender inschrijven voor een Arabische VCA cursus en examen door de gewenste datum te selecteren. Heeft u vragen of heeft u ondersteuning nodig bij het inschrijven? Neem dan contact op met onze Customer Support via customersupport@vcanederland.nl of 070 – 514 6434.

100% Garantie

Al onze cursussen en examens gaan door

Legenda

VOL  Volgeboekt
C95  Code 95 cursus
ZAT  Cursus op zaterdag

Filters

Locatie/Postcode
Cursus type
Uitvoering
Taal
Payment
Member