De maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus raken ook de dienstverlening van VCANederland. Lees hier de meest gestelde vragen!

VCA Engels

Click here to read this page in English.

Zijn uw medewerkers anderstalig en moeten zij hun VCA certificaat halen om aan te kunnen tonen dat zij weten hoe ze veilig werken?

VCANederland biedt klassikale 1 daagse VCA cursussen aan die volledig Engels gesproken zijn. Zowel de VCA Basis cursus als de VCA VOL cursus wordt Engelstalig aangeboden. De 1 daagse cursussen starten om 8.30 en duren tot 17.00. Direct na de cursus vindt het VCA examen plaats. Dit examen wordt in het Engels aangeboden, maar is ook beschikbaar in de volgende talen: Duits, Frans, Hongaars, Italiaans, Litouws, Pools, Portugees, Roemeens, Slowaaks, Spaans en Turks.

Bij grotere groepen cursisten is het mogelijk om een in company VCA training te laten verzorgen. Via dit contactformulier kunt u meer informatie hierover aanvragen.

VCA Basis of VCA VOL?

Wanneer de desbetreffende cursist leiding geeft aan medewerkers op een werkplek waar VCA persoonscertificering verplicht is, of de cursist is ZZP-er, dan dient deze de klassikale VCA VOL cursus of de e-learning VCA VOL te volgen. In alle andere gevallen kan de cursist uit de voeten met de klassikale VCA Basis cursus of de e-learning VCA Basis.

Inschrijven

U kunt zich direct via de onderstaande kalender inschrijven voor een Engelstalige VCA cursus door de gewenste datum en locatie te selecteren. Tijdens het bestelproces kunt bij de optie “Kies een ander examen” een andere taal voor het examen selecteren.

De resultaten worden geladen...
Filter keuze
Actieprijs Cursus op zaterdag Code 95 cursus Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
Plaatsnaam of postcode
Cursus type
Uitvoering
Taal
Starttijd
Prijs
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filters.

E-learning cursus basis EngelsToevoegen aan mandje

E-learning cursus volToevoegen aan mandje

VCU VIL E-learningToevoegen aan mandje

VCA basis boek Arabisch

Toevoegen aan mandje


VCA boek basis Pools

Toevoegen aan mandje


VCA boek basis Engels

Toevoegen aan mandje


VCA boek basis Nederlands

Toevoegen aan mandje


VCA boek VOL Engels

Toevoegen aan mandje


VCA boek VOL Nederlands

Toevoegen aan mandje