De maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus raken ook de dienstverlening van VCANederland. Lees hier de meest gestelde vragen!

VCA verlopen

Het VCA certificaat is 10 jaar geldig. Wanneer uw certificaat is verlopen dient u opnieuw het examen af te leggen. U kunt hier uw certificaat gegevens opzoeken in de SSVV database. Er is geen VCA herhaling beschikbaar omdat er gedurende de afgelopen 10 jaar teveel wijzigingen zijn doorgevoerd in de regelgeving. Om uw diploma opnieuw te behalen kunt u zich op verschillende manier voorbereiden op het examen. Wij bieden de volgende pakketten aan:

VCA klassikale cursus + examen

VCA handboek

VCA online cursus

Wanneer u uw VCA certificaat opnieuw dient te behalen, dan kunt u tijdens het inschrijven direct een locatie en datum selecteren voor de cursus met aansluitend het examen. Bij keuze voor het boek ontvangt u, na betaling, het boek thuis en kunt u zelf een examendatum selecteren.

Naast de cursus en het boek biedt VCANederland ook de mogelijkheid om online te studeren voor uw VCA diploma. Na inschrijving en betaling ontvangt u direct uw inloggegevens, met deze inloggegevens kunt u overal online uw cursus volgen. De online cursus is opgebouwd uit verschillende hoofdstukken, ieder hoofdstuk bestaat uit een stuk theorie gecombineerd met video’s en foto’s. U kunt op uw eigen tempo de online VCA cursus doorlopen. Tijdens de inschrijving of op een later moment kunt u een datum kiezen voor het examen op één van de locaties van VCANederland.

VCANederland biedt alle opties aan voor zowel het B VCA (Basis VCA) als VOL VCA examen. Schrijf u nu in en haal uw certificaat met een geldigheid van 10 jaar!

100% Garantie

Al onze cursussen en examens gaan door

Legenda

VOL  Volgeboekt
C95  Code 95 cursus
ZAT  Cursus op zaterdag

Filters

Locatie/Postcode
Cursus type
Uitvoering
Taal
Locatie
aug
aug
aug
ALPHEN AAN DEN RIJN
ASSEN
BERGEN OP ZOOM
BEVERWIJK
BRUINISSE
CUIJK
DEURNINGEN
HENGELO
DEVENTER
DORDRECHT
DRACHTEN
DUIVEN
ARNHEM
EINDHOVEN
ELLECOM
ARNHEM
EMMELOORD
GILZE
TILBURG
GOES
GOUDERAK
GOUDA
GRONINGEN
HARDERWIJK
HARLINGEN
HEERDE
HEERENVEEN
HEERHUGOWAARD
HEERLEN
HEILOO
HERTEN
HOOFDDORP
HOOGEVEEN
HOOGVLIET
KELPEN-OLER
LEENDE
EINDHOVEN
LEEUWARDEN
LELYSTAD
MEERKERK
GORINCHEM
NAARDEN
ALMERE
NIEUW DORDRECHT
NIEUWEGEIN
ONLINE
RIDDERKERK
ROTTERDAM
RIJSWIJK
ROOSENDAAL
ROSMALEN
GEMEENTE DEN BOSCH
ROTTERDAM
SASSENHEIM
LEIDEN
TERNEUZEN
TILBURG
UDEN
VEENENDAAL
VELDHOVEN
VENLO
VLAARDINGEN
VUGHT
DEN BOSCH
WASSENAAR
DEN HAAG
WIERDEN
WOLFHEZE
WOUDENBERG
ZAANDAM
ZEVENBERGSCHEN HOEK
ZUIDBROEK
ZWOLLE
Payment
Member