De maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus raken ook de dienstverlening van VCANederland. Lees hier de meest gestelde vragen!

VCA verlopen

Het VCA certificaat is 10 jaar geldig. Wanneer uw certificaat is verlopen dient u opnieuw het examen af te leggen. U kunt hier uw certificaat gegevens opzoeken in de SSVV database. Er is geen VCA herhaling beschikbaar omdat er gedurende de afgelopen 10 jaar teveel wijzigingen zijn doorgevoerd in de regelgeving. Om uw diploma opnieuw te behalen kunt u zich op verschillende manier voorbereiden op het examen. Wij bieden de volgende pakketten aan:

VCA cursus + examen
VCA boek + examen
VCA e-learning + examen

Wanneer u uw VCA certificaat opnieuw dient te behalen, dan kunt u tijdens het inschrijven direct een locatie en datum selecteren voor de cursus met aansluitend het examen. Bij keuze voor het boek ontvangt u, na betaling, het boek thuis en kunt u zelf een examendatum selecteren.

Naast de cursus en het boek biedt VCANederland ook de mogelijkheid om online te studeren voor uw VCA diploma. Na inschrijving en betaling ontvangt u direct uw inloggegevens, met deze inloggegevens kunt u overal online uw cursus volgen. De online cursus is opgebouwd uit verschillende hoofdstukken, ieder hoofdstuk bestaat uit een stuk theorie gecombineerd met video’s en foto’s. U kunt op uw eigen tempo de online VCA cursus doorlopen. Tijdens de inschrijving of op een later moment kunt u een datum kiezen voor het examen op één van de locaties van VCANederland.

VCANederland biedt alle opties aan voor zowel het B VCA (Basis VCA) als VOL VCA examen. Schrijf u nu in en haal uw certificaat met een geldigheid van 10 jaar!

De resultaten worden geladen...
Filter keuze
Actieprijs Cursus op zaterdag Code 95 cursus Klik op de datum om
uw cursus te boeken
Filters
Plaatsnaam of postcode
Cursus type
Uitvoering
Taal
Starttijd
Prijs
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filters.

E-learning cursus basisToevoegen aan mandje

E-learning cursus volToevoegen aan mandje

VCU VIL E-learningToevoegen aan mandje

VCA basis boek Arabisch

Toevoegen aan mandje


VCA boek basis Pools

Toevoegen aan mandje


VCA boek basis Engels

Toevoegen aan mandje


VCA boek basis Nederlands

Toevoegen aan mandje


VCA boek VOL Engels

Toevoegen aan mandje


VCA boek VOL Nederlands

Toevoegen aan mandje