De maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus raken ook de dienstverlening van VCANederland. Lees hier de meest gestelde vragen!

VCA Turks

Wilt u uw VCA-certificaat behalen en daarvoor examen doen in het Turks? VCANederland biedt een Turks VCA Basis-examen!

Het examen wordt afgenomen volgens de Nederlandse richtlijnen door een erkend examenbureau, maar is geheel in het Turks. Het examen kan op een van de locaties in Nederland worden afgenomen en dient minimaal 2 weken vooraf te worden gereserveerd.

Als u het VCA-examen Turks met goed gevolg aflegt, ontvangt u VCA Basis-certificaat en VCA pas in creditcard formaat

Neem contact op met onze customersupport via customersupport@vcanederland.nl of 070 – 514 6434 om u in te schrijven.

 

Aantonen dat u basiskennis heeft van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM)? Volg dan de VCA Basis cursus + examen. De cursus wordt in 1 dag gegeven door een praktijkdocent. Slaagt u voor het aansluitende examen, dan ontvangt u het B-VCA certificaat.
278,-
excl 21% BTW
Met de VCA Basis e-learning kunt u zich waar en wanneer u dat zelf wilt voorbereiden op het examen. U gaat thuis of op uw werk aan de slag met de lesstof en schrijft zich vervolgens in voor een VCA Basis examen op een tijdstip en locatie naar keuze.
158,-
excl 21% BTW
Wilt u zich helemaal zelfstandig voorbereiden op het VCA Basis examen? Het VCA Basis boek behandelt alle basiskennis voor veilig werken in omstandigheden met een verhoogd veiligheidsrisico. Het cursusboek is gericht op uitvoerende medewerkers.
118,-
excl 21% BTW
VCA cursus of e-learning gevolgd en het cursusboek bestudeerd? Dan is het examen de laatste stop op weg naar het B-VCA certificaat. Bij VCANederland kunt u examen doen in meerdere talen, op ruim vijftig locaties in het hele land.
99,-
excl 21% BTW
Bent u Engelstalig en wilt u aantonen dat u basiskennis heeft van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM)? Volg dan de VCA Basis cursus + examen Engels. Deze cursus duurt 1 dag en als u slaagt voor het examen, ontvangt u het B-VCA certificaat.
348,-
excl 21% BTW
Meewerkend leidinggevende of ZZP’er? Tijdens de VCA VOL cursus leert u hoe u en uw medewerkers veilig kunnen werken in een risicovolle werkomgeving. Deze cursus duurt 1 dag en is inclusief het examen dat leidt tot het VCA VOL certificaat.
298,-
excl 21% BTW
Studeren voor het VCA VOL diploma wanneer dat u uitkomt! Met de VCA VOL e-learning bepaalt ú waar en wanneer u de lesstof doorneemt. U heeft hiervoor drie maanden de tijd. Vervolgens selecteert u zelf een locatie en tijdstip voor het VCA VOL examen.
158,-
excl 21% BTW
Het VCA VOL cursusboek, bestemd voor meewerkend leidinggevenden, ZZP’ers en intercedenten, bevat alle benodigde lesstof. Zo kunt u zich zelfstandig voorbereiden op het VCA VOL examen, dat u aflegt op een locatie en tijdstip van uw keuze.
118,-
excl 21% BTW
VCA VOL cursus of e-learning gevolgd en het cursusboek bestudeerd? Dan is het examen de laatste stop op weg naar het VCA VOL certificaat. Bij VCANederland kunt u examen doen in meerdere talen, op ruim 50 locaties verspreid door Nederland.
99,-
excl 21% BTW
Voor Engelstalige operationeel leidinggevenden en ZZP’ers is de er VCA VOL cursus + examen Engels. In één dag leert u alles wat nodig is voor het Engelstalige examen dat, bij goed resultaat, het VCA VOL certificaat oplevert.
348,-
excl 21% BTW
Poolstalige medewerkers die met een VCA Basis certificaat willen aantonen dat ze beschikken over basiskennis over veilig werken kunnen hiervoor de VCA Basis cursus Pools volgen. Deze cursus duurt 1 dag, inclusief (Pools) examen.
348,-
excl 21% BTW
Verdiep u in de VCA Basis lesstof in uw eigen tijd en tempo! Met de VCA Basis e-learning kunt zich thuis of op uw werk voorbereiden op het examen. U heeft hiervoor drie maanden de tijd. Vervolgens boekt u zélf een examen wanneer u dat uitkomt.
59,-
excl 9% BTW
Deze online cursus bereidt leidinggevend medewerkers, intercedenten en ZZP’ers voor op het VCA VOL examen, dat bij VCANederland op ruim 50 locaties in Nederland gemaakt kan worden. Slaagt u hiervoor, dan ontvangt u het VCA VOL certificaat.
59,-
excl 9% BTW
Werknemers in risicovolle omstandigheden die op willen gaan voor het VCA Basis certificaat kunnen zich met een los cursusboek geheel zelfstandig voorbereiden op het examen. Het boek is, net als de examens, beschikbaar in diverse talen.
25,-
excl 9% BTW
Meewerkende leidinggevenden en ZZP'ers die op willen gaan voor het VCA VOL certificaat kunnen zich met een los cursusboek geheel zelfstandig voorbereiden op het examen. Het boek is, net als de examens, beschikbaar in diverse talen.
29,-
excl 9% BTW
Met dit cursusboek Engels kunnen operationeel leidinggevenden en ZZP’ers zich voorbereiden op de Engelse VCA VOL cursus en examen. Wordt het examen succesvol afgelegd, dan ontvangen cursisten het VCA VOL diploma.
45,-
excl 9% BTW
Het VCA Basis boek Engels behandelt alle basiskennis die nodig is om veilig te kunnen werken in situaties verhoogde veiligheidsrisico’s. U kunt zich met het boek in uw eigen tijd en tempo voorbereiden op het Engelstalige B VCA examen.
39,-
excl 9% BTW
Met het VCA Basis boek Pools kunnen medewerkers die op willen gaan voor het VCA Basis certificaat zich voorbereiden op het B VCA examen in het Pools. Het cursusboek bevat basiskennis over veilig en gezond werken.
45,-
excl 9% BTW
Met het VCA Basis cursusboek Arabisch kunnen werknemers in risicovolle werkomgevingen zich voorbereiden op de Arabische VCA Basis cursus en examen. Wordt het examen succesvol afgelegd, dan ontvangen cursisten het VCA Basis diploma.
45,-
excl 9% BTW
Met de online training VIL-VCU kunnen intercedenten en leidinggevenden bij uitzend- en detacheringbureau’s zich optimaal voorbereiden op het examen. Bij goed resultaat ontvangen ze daarna het VCU VIL certificaat.
59,-
excl 21% BTW
VCU VIL is er voor intercedenten en leidinggevenden bij uitzendbureaus. Zij kunnen zich met deze e-learning in hun eigen tijd en tempo voorbereiden op het examen dat, bij goed resultaat, het VCU VIL diploma oplevert.
158,-
excl 21% BTW
De VCA-VOL e-learning Engels bereidt u waar en wanneer u dat wilt voor op het Engelstalige VCA VOL examen. Dit legt u vervolgens af op een locatie en tijdstip naar keuze. Bij goed resultaat ontvangt u het VCA VOL certificaat.
158,-
excl 21% BTW
Voor medewerkers van uitzendbureaus die personeel helpen aan werk bij organisaties met verhoogde veiligheidsrisico’s is er de VCU VIL, wat staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendkrachten (VCU) Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden (VIL).
99,-
excl 21% BTW
Met de VCA Basis e-learning Pools bereidt u zich waar en wanneer ú dat wilt voor op het Poolse examen. Wanneer u dit moet goed gevolg aflegt, ontvangt u het VCA Basis certificaat en laat u zien dat u basiskennis heeft over veilig werken
158,-
excl 21% BTW
Met de VCA Basis e-learning Engels bereidt u zich waar en wanneer ú dat wilt voor op het Engelstalige examen. Wanneer u dit moet goed gevolg aflegt, ontvangt u het VCA Basis certificaat en laat u zien dat u basiskennis heeft over veilig werken.
158,-
excl 21% BTW
Helpt u als intercedent bij een uitzendbureau mensen aan een baan bij organisaties waarin ze te maken kunnen krijgen met verhoogde veiligheidsrisico’s op de werkvloer? Dan is er speciaal voor u de VCU VIL.
298,-
excl 21% BTW
Op zoek naar een VCA Basis cursus voor uw Code 95 vermelding? Bij VCANederland wordt u in 1 dag klaargestoomd voor het examen. Tijdens de cursus doet u de vereiste basiskennis die leidt tot het behalen van het B-VCA certificaat.
278,-
excl 21% BTW
Op zoek naar een VCA VOL cursus voor uw Code 95 vermelding? VCANederland stoomt operationeel leidinggevenden en ZZP’ers in 1 dag klaar voor het examen. Legt u het examen met goed resultaat af, dan ontvangt u het VCA VOL certificaat.
298,-
excl 21% BTW
Vijfdaagse opleiding voor medewerkers die binnen een bedrijf verantwoordelijk zijn voor het veiligheidsbeleid.
2.298,-
excl 21% BTW
Vind je het fijn om je zelfstandig voor te bereiden op het VCA Basis examen, maar wil je tóch kunnen schakelen met een docent? Dan is onze VCA Basis Virtual Classroom inclusief examen iets voor jou. In deze cursus VCA Basis of VCA VOL bestudeer je waar en wanneer je wilt het VCA-cursusboek en schuif je een paar keer aan in een virtueel klaslokaal, voor extra uitleg, heldere kennisclips en om vragen te stellen.
188,-
excl 21% BTW
Tijdens deze verlengde VCA Basis cursus (drie lesdagen i.p.v. één) kunnen kandidaten zich met extra begeleiding optimaal voorbereiden op het VCA Basis-examen.
498,-
excl 21% BTW
Bij deze 2-daagse cursus volgt de cursist een klassikale cursus, volledig in het Arabische taal. Ook het examen wordt in Modern Arabisch afgelegd. Bij goed resultaat ontvangt de cursist het VCA Basis certificaat, waarmee hij aantoont veilig te kunnen werken.
448,-
excl 21% BTW
Vind je het fijn om je zelfstandig voor te bereiden op het examen VCA VOL, maar wil je tóch kunnen schakelen met een docent? Dan is onze VCA VOL Virtueel Classroom iets voor jou. In deze online cursus VCA VOL bestudeer je waar en wanneer je wilt het VCA-cursusboek en schuif je een paar keer aan in een online klaslokaal, voor extra uitleg, heldere kennisclips en om vragen te stellen.
198,-
excl 21% BTW