8.6
Gemiddelde waardering van onze klanten
94%
Van de cursisten beveelt onze training aan
Kiyoh

VCA Turks

[Bu sayfayı Türkçe okumak için buraya tıklayın.]

VCANederland erkent het belang van het aanbieden van veiligheidstrainingen in verschillende talen en is daarom trots op het aanbieden van de Basis VCA cursus en het VCA Basis examen in het Turks. Deze mogelijkheid stelt Turkstalige professionals in staat om de Nederlandse veiligheidsnormen grondig te leren en effectief toe te passen in hun werkomgeving.

VCA Turks Online VCA Basis Cursus + Examen

Onze online Basis VCA cursus, aangeboden in het Turks, biedt een flexibele en gebruikersvriendelijke benadering van leren. Deze cursus is zorgvuldig ontworpen om Turkstalige deelnemers voor te bereiden op het VCA Basis examen. Door middel van onze interactieve e-learning module kunnen cursisten de leerstof in hun eigen tempo en volgens hun eigen schema doorlopen. Na het afronden van de cursus zijn ze klaar om het VCA examen in het Turks af te leggen, waarmee ze hun begrip van de Nederlandse veiligheidsnormen kunnen aantonen en een officieel certificaat kunnen behalen.

VCA Los Examen Turks

Voor professionals die al vertrouwd zijn met de basisprincipes van VCA, biedt VCANederland de optie om enkel het VCA examen in het Turks af te leggen. Deze optie is perfect voor diegenen die al ervaring hebben met VCA-richtlijnen en zich direct willen focussen op het behalen van hun certificering. Bovendien is het examen beschikbaar in meerdere talen, wat de toegankelijkheid voor een divers publiek van professionals in Nederland vergroot. Let op: dit examen moet ten minste 10 werkdagen vóór de geplande examendatum aangevraagd worden.

Meld je Direct Aan

Meld je nu meteen aan voor onze online Turkse VCA cursus en/of examen via een van de onderstaande opties. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het inschrijven, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice via customersupport@vcanederland.nl of door te bellen naar 088 – 998 38 88. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij het kiezen van de juiste cursus en examen.

VCA Basis

Examen

VCA cursus of e-learning gevolgd en het cursusboek bestudeerd? Dan is het examen de laatste stap op weg naar het B-VCA certificaat. Bij VCANederland kun je examen doen in meerdere talen, op ruim vijftig locaties in het hele land.
Snelste optie:
24 jun, Veldhoven

99,-

vanafprijs pp
excl 21% BTW

VCA Basis

Turks e-learning + examen

Met de VCA Basis e-learning Turks bereid je je waar en wanneer jij dat wilt voor op het Turkse VCA examen. Wanneer je dit met goed gevolg aflegt, ontvang je het VCA Basis diploma en laat je zien dat je basiskennis hebt over veilig werken.
Snelste optie:
24 jun, Veldhoven

158,-

vanafprijs pp
excl 21% BTW
Payment
Member