VCA cursus België

Een VCA diploma behaald in Nederland wordt doorgaans ook door de opdrachtgevers in België erkend. U kunt dan ook met een gerust hart de klassikale Nederlandstalige Basis VCA of VOL-VCA cursus van VCANederland volgen op een van onze locaties nabij de Belgische grens.

B-VCA (Basis)

De cursus wordt gegeven door een professionele trainer en is gebaseerd op video’s en oefenvragen. Om optimale begeleiding te kunnen bieden is de groepsomvang tussen de 20 a 25 personen. De cursus begint om 08.30 uur en eindigt om 16.00 uur. Hierna heeft u van 16.00 uur tot 16.30 uur de mogelijkheid om twee proefexamens te maken ter voorbereiding op het VCA examen. Het examen begint om 16.30 uur en duurt tot 17.30 uur. Het slagingspercentage van onze cursus is maar liefst 90%!

De totale kosten voor de cursus zijn € 278,00 (excl. 21% BTW). U krijgt hiervoor: de cursus; het examen; het digitale B-VCA diploma (10 jaar geldig). De cursus is inclusief een lunch, thee en koffie.

VOL VCA cursus

De VOL VCA cursus wordt tegelijk met de B VCA cursus gegeven, van de VOL cursisten wordt gevraagd om thuis een deel van de stof voor te bereiden. Op deze manier is het mogelijk om tijdens de lesdag vragen te stellen en het overige deel van de stof door te nemen en goed voorbereid aan het examen te beginnen. Van 16.00 uur tot 16.30 uur heeft u de mogelijkheid om proefexamens te maken. Het examen start om 16.30 uur en duurt tot 18.15 uur  (105 minuten).

De kosten voor deze cursus zijn ook € 298,00 (excl 21% BTW). Dit is inclusief: de cursus, de VCA VOL e-learning ter voorbereiding (deze ontvangt u van te voren), het VOL-VCA examen, het digitale VOL-VCA diploma als PDF, de lunch, thee en koffie.

Genoemde cursusprijzen zijn exclusief 21% BTW. Indien u beschikt over een geldig Belgisch BTW nummer hoeft u dit uiteraard niet te betalen.

Wist u dat het slagingspercentage van onze cursus maar liefst 90% bedraagt?

 

Cursusdata en locaties

Hieronder vindt u de cursusplaatsen gelegen nabij de Belgische grens:


Breda (voor cursisten vanuit Antwerpen en omgeving)

Breda is gelegen op 50 km van Antwerpen en is goed bereikbaar via de E19. Daarnaast is dit ook de ideale locatie voor cursisten welke woonachtig zijn in andere plaatsen in de provincie Antwerpen, zoals Brecht, Brasschaat, Hoogstraten, Kapellen, Essen, Sint-Niklaas, Wilrijk, Mortsel, Mechelen, Lier, Kontich en Edegem.

Hieronder vindt u een overzicht van alle cursusdata voor de locatie Breda, selecteer het gewenste cursustype en via de inschrijven knop kunt u zich direct inschrijven voor deze cursuslocatie!

100% Garantie

Al onze cursussen en examens gaan door

Legenda

VOL  Volgeboekt
C95  Code 95 cursus
ZAT  Cursus op zaterdag

Filters

Locatie/Postcode
Cursus type
Uitvoering
Taal

Veldhoven (voor cursisten vanuit Turnhout en omgeving)

Veldhoven is ideaal gelegen, vlak voor Eindhoven, op 40 km van Turnhout en is goed bereikbaar via de E34. Daarnaast is dit ook de ideale locatie voor cursisten welke woonachtig zijn in andere plaatsen in de Kempen, zoals Kasterlee, Geel, Mol, Lommel, Arendonk, Balen, Retie, Overpelt en Peer.

Hieronder vindt u een overzicht van alle cursusdata voor de locatie Veldhoven, selecteer het gewenste cursustype en via de inschrijven knop kunt u zich direct inschrijven voor deze cursuslocatie!

100% Garantie

Al onze cursussen en examens gaan door

Legenda

VOL  Volgeboekt
C95  Code 95 cursus
ZAT  Cursus op zaterdag

Filters

Locatie/Postcode
Cursus type
Uitvoering
Taal

Roermond (voor cursisten vanuit Hasselt en omgeving)

Roermond is gelegen op 65 km van Hasselt en 50 Km van Genk, en is ook een ideale cursuslocatie voor cursisten welke woonachtig zijn in andere plaatsen in Belgisch Limburg, zoals Maasmechelen, Heusden-Zolder, Borgloon, Diepenbeek en Tongeren, maar ook voor cursisten vanuit Luik.

Hieronder vindt u een overzicht van alle cursusdata voor de locatie Roermond, selecteer het gewenste cursustype en via de inschrijven knop kunt u zich direct inschrijven voor deze cursuslocatie!

100% Garantie

Al onze cursussen en examens gaan door

Legenda

VOL  Volgeboekt
C95  Code 95 cursus
ZAT  Cursus op zaterdag

Filters

Locatie/Postcode
Cursus type
Uitvoering
Taal

Niet de locatie gevonden die u zoekt?

Heeft u niet de locatie gevonden die u zoekt? Wist u dat wij ook de VCA cursus op uw locatie (incompany) geven wanneer u 8 of meer cursisten wilt inschrijven? Klik hier voor meer informatie over deze incompany training!

Onze cursuslocaties

VCA cursus in Wassenaar

Campanile Hotel Delft
Kleveringweg 53
2616 LZ
Delft

Hotel Den Haag-Wassenaar
Zijdeweg 54
2245 BZ
Wassenaar


Liever een andere cursuslocatie?

Bekijk de andere locaties
Payment
Member