8.6
Gemiddelde waardering van onze klanten
94%
Van de cursisten beveelt onze training aan
Kiyoh

VCA examen in Alkmaar

Om het VCA examen af te leggen, moet je de basiskennis van de Veiligheid Checklist Aannemers (VCA) beheersen. Deze checklist geeft aan welke voorzorgsmaatregelen je moet treffen om veilig te kunnen werken. Deze kennis kun je vergaren via een klassikale VCA cursus in Alkmaar, de online VCA cursus of met het VCA cursusboek.

Het Basis VCA examen en het VCA VOL examen worden ook klassikaal afgenomen door een SSVV erkende exameninstelling in Heiloo en in Heerhugowaard nabij Alkmaar, in de provincie Noord-Holland. Deze locaties zijn ook goed bereikbaar voor jou als je uit Heemskerk, Hoorn of Purmerend komt.

Ben jij of een van je medewerkers anderstalig en wil je deelnemen aan het VCA examen? Dan kun je je (tegen meerprijs) inschrijven voor de anderstalige examens, in onder andere de talen modern Arabisch, Duits, Engels, Frans, Hongaars, Italiaans, Litouws, Pools, Portugees, Roemeens, Spaans, Slowaaks of Turks.

Het VCA examen is inclusief het digitale VCA certificaat als PDF. Tegen meerprijs ontvang je een papieren VCA diploma en het veiligheidspasje in creditcard formaat, die je gemakkelijk mee kunt nemen naar je werk. Op onze website staan een aantal proefexamens, zodat je je alvast kunt voorbereiden op dit examen.

Je kunt je via de onderstaande cursuskalender direct aanmelden voor een VCA examen bij jou in de buurt:

100% Garantie

Al onze cursussen en examens gaan door

Legenda

VOL  Volgeboekt
C95  Code 95 cursus
ZAT  Cursus op zaterdag

Filters

Locatie/Postcode
Cursus type
Uitvoering
Taal

Onze examenlocaties

VCA cursus in Heerhugowaard

Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo
Kennemerstraatweg 425
1851 PD
Heiloo

Wijkcentrum De Zon
Brandpunt 1 (tegenover ingang Vomar)
1705 SK
Heerhugowaard


Liever een andere examenlocatie?

Bekijk de andere locaties
Payment
Member