8.7
Gemiddelde waardering van onze klanten
94%
Van de cursisten beveelt onze training aan
Kiyoh

VCA examen in Emmen

Om het VCA examen succesvol af te leggen, dien je de fundamentele kennis van de Veiligheid Checklist Aannemers (VCA) te beheersen. Deze checklist illustreert welke veiligheidsmaatregelen essentieel zijn tijdens je werkzaamheden. Deze belangrijke kennis kun je opdoen door een klassikale VCA cursus in Emmen te volgen, via de online VCA cursus of door middel van het VCA cursusboek.

De Basis-VCA en VCA-VOL examens worden georganiseerd in Emmen en in Nieuw Dordrecht in de provincie Drenthe, door een door SSVV erkende exameninstelling. Deze locaties zijn uitstekend toegankelijk voor deelnemers uit Klazienaveen, Hoogeveen, Coevorden, Stadskanaal, Beilen en Assen.

Als jij of een van je collega’s een andere moedertaal spreekt en wilt deelnemen aan het VCA examen, is er de mogelijkheid om je (tegen een extra vergoeding) in te schrijven voor de examens in diverse talen, waaronder Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, Roemeens, Pools, Litouws, Hongaars, Slowaaks, Turks of modern Arabisch.

Bij het behalen van het VCA examen ontvang je een digitaal diploma in PDF-vorm. Voor een geringe meerprijs kun je ook een papieren diploma en een veiligheidspasje in creditcardformaat krijgen, wat handig is om bij je te dragen op je werk. Op onze website vind je verschillende proefexamens om je voor te bereiden op het examen.

Je kunt je direct inschrijven voor een VCA examen in jouw regio via de onderstaande cursuskalender:

100% Garantie

Al onze cursussen en examens gaan door

Legenda

VOL  Volgeboekt
C95  Code 95 cursus
ZAT  Cursus op zaterdag
  Zomeractie

Filters

Locatie/Postcode
Cursus type
Uitvoering
Taal

Onze examenlocaties

VCA cursus in Nieuw Dordrecht

Hotel Ten Cate
Noordbargerstraat 44
7812 AB
Emmen

Verkeersschool Nijland
Vastenow 93a
7885 AN
Nieuw Dordrecht


Liever een andere examenlocatie?

Bekijk de andere locaties
Payment
Member