Gemiddelde waardering van onze klanten
91%
Van de cursisten beveelt onze training aan
Kiyoh

VCA examen in Heerlen

Voor het afleggen van het VCA examen is het noodzakelijk dat je de basiskennis van de Veiligheid Checklist Aannemers (VCA) beheerst. Deze checklist belicht de voorzorgsmaatregelen die essentieel zijn om veilig te kunnen werken. Je kunt deze kennis opdoen door een klassikale VCA cursus in Sittard te volgen, via de online VCA cursus of met het VCA cursusboek.

De Basis-VCA en VCA-VOL examens worden georganiseerd door een door SSVV erkende exameninstelling in Heerlen, Limburg. Deze locatie is goed bereikbaar voor deelnemers uit Maastricht, Kerkrade, Geleen, Sittard, Valkenburg, Gulpen, Simpelveld en Landgraaf.

Als jij of een van je medewerkers een andere moedertaal heeft en deel wilt nemen aan het VCA examen, dan bieden wij de mogelijkheid om je (tegen een meerprijs) in te schrijven voor examens in diverse talen, waaronder Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, Roemeens, Pools, Litouws, Hongaars, Slowaaks, Turks of modern Arabisch.

Na het succesvol afronden van het VCA examen ontvang je een digitaal diploma in PDF-formaat. Voor een kleine extra vergoeding kun je ook een papieren diploma en een veiligheidspasje in creditcardformaat ontvangen, die je gemakkelijk mee kunt nemen naar je werk. Op onze website vind je een reeks proefexamens om je voor te bereiden op het examen.

Je kunt je direct inschrijven voor een VCA examen in jouw regio via de onderstaande cursuskalender:

100% Garantie

Al onze cursussen en examens gaan door

Legenda

VOL  Volgeboekt
C95  Code 95 cursus
ZAT  Cursus op zaterdag

Filters

Locatie/Postcode
Cursus type
Uitvoering
Taal

Onze examenlocaties

VCA cursus in Heerlen

Fletcher Wellness-Hotel Sittard
Milaanstraat 115
6135 LH
Sittard

Zuyd Hogeschool
Nieuw Eyckholt 300
6419 DJ
Heerlen


Liever een andere examenlocatie?

Bekijk de andere locaties
Payment
Member