8.6
Gemiddelde waardering van onze klanten
94%
Van de cursisten beveelt onze training aan
Kiyoh

VCA examen in Hoofddorp

Voor het afleggen van het VCA examen dien je de basiskennis van de Veiligheid Checklist Aannemers (VCA) te beheersen. Deze checklist duidt op de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen om veilig te kunnen werken. Deze kennis kun je opdoen via een klassikale VCA cursus in Amsterdam, de online VCA cursus of door het VCA cursusboek te bestuderen.

De Basis-VCA en VCA-VOL examens worden gegeven door een door SSVV erkende exameninstelling in Amsterdam en in Hoofddorp, Noord-Holland. Deze locaties zijn goed bereikbaar voor deelnemers uit Landsmeer, Zaanstad, Spaarndam, Monnickendam en Amstelveen.

Als jij of een van je teamleden anderstalig is en deel wil nemen aan het VCA examen, kun je je (tegen een extra vergoeding) inschrijven voor examens in talen zoals Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, Roemeens, Pools, Litouws, Hongaars, Slowaaks, Turks of modern Arabisch.

Bij succesvolle afronding van het VCA examen ontvang je een digitaal diploma in PDF-formaat. Voor een kleine meerprijs kun je ook een papieren diploma en een veiligheidspasje in creditcardformaat ontvangen, wat handig is om mee te nemen naar je werk. Op onze website vind je diverse proefexamens om je voor te bereiden op het examen.

Je kunt je direct inschrijven voor een VCA examen in jouw omgeving via de onderstaande cursuskalender:

100% Garantie

Al onze cursussen en examens gaan door

Legenda

VOL  Volgeboekt
C95  Code 95 cursus
ZAT  Cursus op zaterdag

Filters

Locatie/Postcode
Cursus type
Uitvoering
Taal

Onze examenlocaties

VCA cursus in Hoofddorp

Mercure Amsterdam West
Oude Haagseweg 20
1066 BW
Amsterdam

Wijkgebouw ’t Kattegat
Skagerrak 328
2133 DX
Hoofddorp


Liever een andere examenlocatie?

Bekijk de andere locaties
Payment
Member