Gemiddelde waardering van onze klanten
91%
Van de cursisten beveelt onze training aan
Kiyoh

VCA examen in Veldhoven

Om het VCA examen te kunnen afleggen, dien je de basiskennis van de Veiligheid Checklist Aannemers (VCA) te beheersen. Deze checklist specificeert welke voorzorgsmaatregelen je moet treffen om veilig te kunnen werken. Je kunt deze kennis opdoen door een klassikale VCA cursus in Eindhoven te volgen, via de online VCA cursus of met het VCA cursusboek.

De Basis-VCA en VCA-VOL examens worden verzorgd door een door SSVV erkende exameninstelling in Veldhoven, nabij Eindhoven, in Noord-Brabant. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar voor deelnemers uit Helmond, Eindhoven, Eersel, Waalre, Geldrop, Tilburg, Valkenswaard, Oirschot en Turnhout (België).

Als jij of een van je collega’s een andere moedertaal heeft en geïnteresseerd is in het VCA examen, kun je je (tegen een extra vergoeding) inschrijven voor het examen in verschillende talen, waaronder Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, Roemeens, Pools, Litouws, Hongaars, Slowaaks, Turks of modern Arabisch.

Bij het behalen van het VCA examen ontvang je een digitaal certificaat in PDF-formaat. Voor een kleine meerprijs is het mogelijk een papieren diploma en een veiligheidspasje in creditcardformaat te verkrijgen, wat handig is om mee te nemen naar je werk. Op onze website vind je diverse proefexamens om je voor te bereiden op het examen.

Je kunt je direct inschrijven voor een VCA examen in jouw regio via de onderstaande cursuskalender:

100% Garantie

Al onze cursussen en examens gaan door

Legenda

VOL  Volgeboekt
C95  Code 95 cursus
ZAT  Cursus op zaterdag

Filters

Locatie/Postcode
Cursus type
Uitvoering
Taal

Onze examenlocaties

VCA cursus in Veldhoven

Wijkcentrum 't Bellefort
Iepenlaan 40
5616 NS
Eindhoven

Wijkcentrum De Erikant
Norenberg 19
5508 DJ
Veldhoven


Liever een andere examenlocatie?

Bekijk de andere locaties
Payment
Member