De maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus raken ook de dienstverlening van VCANederland. Lees hier de meest gestelde vragen!

VCA lesmateriaal

Leert u het liefst op een moment dat het u goed uitkomt en in uw eigen tempo? Kies dan voor één van onze VCA boeken of de VCA e-learning. U kunt ons lesmateriaal combineren met een examen op een datum van uw keuze.

De VCA lesboeken zijn gebaseerd op de meest recente eind- en toetstermen van SSVV om u zo optimaal mogelijk voor te bereiden op het VCA examen.

De VCA e-learning is een online VCA cursus gebaseerd op video’s en oefenvragen. U doorloopt de cursus stap voor stap via internet, u heeft hiervoor een computer met geluid nodig.

Verdiep u in de VCA Basis lesstof in uw eigen tijd en tempo! Met de VCA Basis e-learning kunt zich thuis of op uw werk voorbereiden op het examen. U heeft hiervoor drie maanden de tijd. Vervolgens boekt u zélf een examen wanneer u dat uitkomt.
59,-
excl 9% BTW
Deze online cursus bereidt leidinggevend medewerkers, intercedenten en ZZP’ers voor op het VCA VOL examen, dat bij VCANederland op ruim 50 locaties in Nederland gemaakt kan worden. Slaagt u hiervoor, dan ontvangt u het VCA VOL certificaat.
59,-
excl 9% BTW
Werknemers in risicovolle omstandigheden die op willen gaan voor het VCA Basis certificaat kunnen zich met een los cursusboek geheel zelfstandig voorbereiden op het examen. Het boek is, net als de examens, beschikbaar in diverse talen.
25,-
excl 9% BTW
Meewerkende leidinggevenden en ZZP'ers die op willen gaan voor het VCA VOL certificaat kunnen zich met een los cursusboek geheel zelfstandig voorbereiden op het examen. Het boek is, net als de examens, beschikbaar in diverse talen.
29,-
excl 9% BTW
Met dit cursusboek Engels kunnen operationeel leidinggevenden en ZZP’ers zich voorbereiden op de Engelse VCA VOL cursus en examen. Wordt het examen succesvol afgelegd, dan ontvangen cursisten het VCA VOL diploma.
45,-
excl 9% BTW
Het VCA Basis boek Engels behandelt alle basiskennis die nodig is om veilig te kunnen werken in situaties verhoogde veiligheidsrisico’s. U kunt zich met het boek in uw eigen tijd en tempo voorbereiden op het Engelstalige B VCA examen.
39,-
excl 9% BTW
Met het VCA Basis boek Pools kunnen medewerkers die op willen gaan voor het VCA Basis certificaat zich voorbereiden op het B VCA examen in het Pools. Het cursusboek bevat basiskennis over veilig en gezond werken.
45,-
excl 9% BTW
Met het VCA Basis cursusboek Arabisch kunnen werknemers in risicovolle werkomgevingen zich voorbereiden op de Arabische VCA Basis cursus en examen. Wordt het examen succesvol afgelegd, dan ontvangen cursisten het VCA Basis diploma.
45,-
excl 9% BTW
Met de online training VIL-VCU kunnen intercedenten en leidinggevenden bij uitzend- en detacheringbureau’s zich optimaal voorbereiden op het examen. Bij goed resultaat ontvangen ze daarna het VCU VIL certificaat.
59,-
excl 21% BTW
Vijfdaagse opleiding voor medewerkers die binnen een bedrijf verantwoordelijk zijn voor het veiligheidsbeleid.
2.298,-
excl 21% BTW
Aantonen dat u basiskennis heeft van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM)? Volg dan de VCA Basis cursus + examen. De cursus wordt in 1 dag gegeven door een praktijkdocent. Slaagt u voor het aansluitende examen, dan ontvangt u het B-VCA certificaat.
278,-
excl 21% BTW
Bent u Engelstalig en wilt u aantonen dat u basiskennis heeft van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM)? Volg dan de VCA Basis cursus + examen Engels. Deze cursus duurt 1 dag en als u slaagt voor het examen, ontvangt u het B-VCA certificaat.
348,-
excl 21% BTW
Meewerkend leidinggevende of ZZP’er? Tijdens de VCA VOL cursus leert u hoe u en uw medewerkers veilig kunnen werken in een risicovolle werkomgeving. Deze cursus duurt 1 dag en is inclusief het examen dat leidt tot het VCA VOL certificaat.
298,-
excl 21% BTW
Voor Engelstalige operationeel leidinggevenden en ZZP’ers is de er VCA VOL cursus + examen Engels. In één dag leert u alles wat nodig is voor het Engelstalige examen dat, bij goed resultaat, het VCA VOL certificaat oplevert.
348,-
excl 21% BTW
Poolstalige medewerkers die met een VCA Basis certificaat willen aantonen dat ze beschikken over basiskennis over veilig werken kunnen hiervoor de VCA Basis cursus Pools volgen. Deze cursus duurt 1 dag, inclusief (Pools) examen.
348,-
excl 21% BTW
Op zoek naar een VCA Basis cursus voor uw Code 95 vermelding? Bij VCANederland wordt u in 1 dag klaargestoomd voor het examen. Tijdens de cursus doet u de vereiste basiskennis die leidt tot het behalen van het B-VCA certificaat.
278,-
excl 21% BTW
Op zoek naar een VCA VOL cursus voor uw Code 95 vermelding? VCANederland stoomt operationeel leidinggevenden en ZZP’ers in 1 dag klaar voor het examen. Legt u het examen met goed resultaat af, dan ontvangt u het VCA VOL certificaat.
298,-
excl 21% BTW
Vijfdaagse opleiding voor medewerkers die binnen een bedrijf verantwoordelijk zijn voor het veiligheidsbeleid.
2.298,-
excl 21% BTW
Vind je het fijn om je zelfstandig voor te bereiden op het VCA Basis examen, maar wil je tóch kunnen schakelen met een docent? Dan is onze VCA Basis Virtual Classroom inclusief examen iets voor jou. In deze cursus VCA Basis of VCA VOL bestudeer je waar en wanneer je wilt het VCA-cursusboek en schuif je een paar keer aan in een virtueel klaslokaal, voor extra uitleg, heldere kennisclips en om vragen te stellen.
188,-
excl 21% BTW
Tijdens deze verlengde VCA Basis cursus (drie lesdagen i.p.v. één) kunnen kandidaten zich met extra begeleiding optimaal voorbereiden op het VCA Basis-examen.
498,-
excl 21% BTW
Bij deze 2-daagse cursus volgt de cursist een klassikale cursus, volledig in het Arabische taal. Ook het examen wordt in Modern Arabisch afgelegd. Bij goed resultaat ontvangt de cursist het VCA Basis certificaat, waarmee hij aantoont veilig te kunnen werken.
448,-
excl 21% BTW
Vind je het fijn om je zelfstandig voor te bereiden op het examen VCA VOL, maar wil je tóch kunnen schakelen met een docent? Dan is onze VCA VOL Virtueel Classroom iets voor jou. In deze online cursus VCA VOL bestudeer je waar en wanneer je wilt het VCA-cursusboek en schuif je een paar keer aan in een online klaslokaal, voor extra uitleg, heldere kennisclips en om vragen te stellen.
198,-
excl 21% BTW