VCA lesmateriaal

Leert u het liefst op een moment dat het u goed uitkomt en in uw eigen tempo? Kies dan voor één van onze VCA boeken of de VCA e-learning. U kunt ons lesmateriaal combineren met een examen op een datum van uw keuze.

De VCA lesboeken zijn gebaseerd op de meest recente eind- en toetstermen van SSVV om u zo optimaal mogelijk voor te bereiden op het VCA examen.

De VCA e-learning is een online VCA cursus gebaseerd op video’s en oefenvragen. U doorloopt de cursus stap voor stap via internet, u heeft hiervoor een computer met geluid nodig.

VCA Basis

E-learning

Verdiep u in de VCA Basis lesstof in uw eigen tijd en tempo! Met de VCA Basis e-learning kunt zich thuis of op uw werk voorbereiden op het examen. U heeft hiervoor drie maanden de tijd. Vervolgens boekt u zélf een examen wanneer u dat uitkomt.

59,-

prijs per stuk
excl 9% BTW

VCA VOL

E-learning

Deze online cursus bereidt leidinggevend medewerkers, intercedenten en ZZP’ers voor op het VCA VOL examen, dat bij VCANederland op ruim 50 locaties in Nederland gemaakt kan worden. Slaagt u hiervoor, dan ontvangt u het VCA VOL certificaat.

59,-

prijs per stuk
excl 9% BTW

VCA Basis

Boek los

Werknemers in risicovolle omstandigheden die op willen gaan voor het VCA Basis certificaat kunnen zich met een los cursusboek geheel zelfstandig voorbereiden op het examen. Het boek is, net als de examens, beschikbaar in diverse talen.

25,-

prijs per stuk
excl 9% BTW

VCA VOL

Boek los

Meewerkende leidinggevenden en ZZP'ers die op willen gaan voor het VCA VOL certificaat kunnen zich met een los cursusboek geheel zelfstandig voorbereiden op het examen. Het boek is, net als de examens, beschikbaar in diverse talen.

29,-

prijs per stuk
excl 9% BTW

VCA Basis

Boek Engels

Het VCA Basis boek Engels behandelt alle basiskennis die nodig is om veilig te kunnen werken in situaties verhoogde veiligheidsrisico’s. U kunt zich met het boek in uw eigen tijd en tempo voorbereiden op het Engelstalige B VCA examen.

39,-

prijs per stuk
excl 9% BTW

VCA BASIS

BOEK POOLS

Met het VCA Basis boek Pools kunnen medewerkers die op willen gaan voor het VCA Basis certificaat zich voorbereiden op het B VCA examen in het Pools. Het cursusboek bevat basiskennis over veilig en gezond werken.

45,-

prijs per stuk
excl 9% BTW

VCA VOL

Boek Engels

Met dit cursusboek Engels kunnen operationeel leidinggevenden en ZZP’ers zich voorbereiden op de Engelse VCA VOL cursus en examen. Wordt het examen succesvol afgelegd, dan ontvangen cursisten het VCA VOL diploma.

45,-

prijs per stuk
excl 9% BTW

VCA Basis

Boek Arabisch

Met het VCA Basis cursusboek Arabisch kunnen werknemers in risicovolle werkomgevingen zich voorbereiden op de Arabische VCA Basis cursus en examen. Wordt het examen succesvol afgelegd, dan ontvangen cursisten het VCA Basis diploma.

45,-

prijs per stuk
excl 9% BTW

VCU VIL

E-learning

Met de online training VIL-VCU kunnen intercedenten en leidinggevenden bij uitzend- en detacheringbureau’s zich optimaal voorbereiden op het examen. Bij goed resultaat ontvangen ze daarna het VCU VIL certificaat.

59,-

prijs per stuk
excl 9% BTW

Operationeel Veiligheidskundige

(OVK)

Vijfdaagse opleiding voor medewerkers die binnen een bedrijf verantwoordelijk zijn voor het veiligheidsbeleid.

2.298,-

prijs per stuk
excl 21% BTW
Payment
Member