VCA lesmateriaal

Leert u het liefst op een moment dat het u goed uitkomt en in uw eigen tempo? Kies dan voor één van onze VCA boeken of de VCA e-learning. U kunt ons lesmateriaal combineren met een examen op een datum van uw keuze.

De VCA lesboeken zijn gebaseerd op de meest recente eind- en toetstermen van SSVV om u zo optimaal mogelijk voor te bereiden op het VCA examen.

De VCA e-learning is een online VCA cursus gebaseerd op video’s en oefenvragen. U doorloopt de cursus stap voor stap via internet, u heeft hiervoor een computer met geluid nodig.

VCA Basis cursus via het internet ter voorbereiding op het VCA basis examen
59,-
excl 21% BTW
VCA VOL cursus via het internet ter voorbereiding op het VCA VOL examen
59,-
excl 21% BTW
Het VCA boek kunt u op uw eigen tempo doornemen ter voorbereiding op het VCA Basis examen en is beschikbaar in diverse talen.
25,-
excl 6% BTW
Het VCA VOL boek kunt u gebruiken ter voorbereiding op uw VCA VOL examen.
29,-
excl 6% BTW
Het Engelse B VCA boek kunt u op uw eigen tempo doornemen ter voorbereiding op het B VCA examen.
39,-
excl 6% BTW
Het Poolse B VCA cursusboek is een uitstekend middel ter voorbereiding van het B VCA examen.
45,-
excl 6% BTW
Met het Turkse B VCA boek kunt u zich op uw eigen tempo voorbereiden op het B VCA examen
45,-
excl 6% BTW
Het Engelse VOL VCA boek kunt u op uw eigen tempo doornemen ter voorbereiding op het VOL VCA examen.
45,-
excl 6% BTW
Dit VCA Basis cursusboek Arabisch kan worden gebruikt als voorbereiding voor de Arabsiche basis cursus en/of het Arabische examen.
45,-
excl 6% BTW
Met de VCU VIL e-learning kunnen intercedenten of leidinggevende bij uitzendbureau's zich voorbereiden op het VIL VCU examen.
59,-
excl 21% BTW
De VCA Basis cursus wordt in 1 dag gegeven door een van onze professionele docenten. Aansluitend legt u op het VCA Basis examen af.
278,-
excl 21% BTW
De online VCA Basis cursus biedt u de mogelijkheid om direct te starten met leren vanuit huis of op kantoor, wanneer u maar wilt. U...
158,-
excl 21% BTW
Het VCA boek kunt u op uw eigen tempo doornemen ter voorbereiding op het VCA Basis examen. U maakt vervolgens het examen op een locatie,...
118,-
excl 21% BTW
De online VCA VOL cursus biedt u de mogelijkheid om direct te starten met leren vanuit huis of op kantoor. U kunt zelf een locatie,...
158,-
excl 21% BTW
Met het VCA VOL boek kunt u zich voorbereiden op het VCA VOL examen. Deze legt u af op een locatie, datum en een tijdstip naar keuze.
118,-
excl 21% BTW
Met de VCA Basis e-learning Engels kunt u zich vanuit huis of op het werk online voorbereiden op het Engelstalige examen dat u vervolgens...
158,-
excl 21% BTW
Het VCU VIL e-learning is bedoeld voor intercedenten en leidinggevende n bij uitzendbureaus. Het examen legt u af op een door uw gekozen...
158,-
excl 21% BTW
De Engelse e-learning VOL cursus biedt u de mogelijkheid om u voor te bereiden op het VCA VOL Engelstalige examen dat u vervolgens...
158,-
excl 21% BTW
De VCA Basis cursus + examen (1 dag) Engels wordt gegeven in de Engelse taal. Aansluitend wordt het VCA Basis examen afgelegd .
348,-
excl 21% BTW
Deze VCA VOL cursus (1 dag) wordt volledig in het Engels gegeven. De cursus wordt afgesloten met het VCA VOL examen.
348,-
excl 21% BTW