8.7
Gemiddelde waardering van onze klanten
94%
Van de cursisten beveelt onze training aan
Kiyoh

Haal je VCA in je eigen tempo met VCA modulair

Ben je op zoek naar een manier om veilig te werken, maar vind je het lastig om lange tijd geconcentreerd te blijven? Dan biedt de cursus VCA Basisveiligheid Modulair uitkomst. Deze unieke opleiding is speciaal ontwikkeld voor mensen die de lesstof en het examen graag gespreid willen volgen. Perfect als je bijvoorbeeld moeite hebt met concentreren, dyslectisch bent of andere leerproblemen ervaart of simpelweg liever in je eigen tempo leert.

De modulaire VCA-cursus is opgebouwd uit vier modules en deelexamens, verspreid over evenveel dagen. Elke module behandelt verschillende aspecten van veiligheid, zoals wetgeving, arbeidsmiddelen en werkomstandigheden. Dankzij de afwisselende lesvormen, waaronder video’s, quizzen en praktijkvoorbeelden, blijf je geboeid en betrokken bij de lesstof.

Een groot voordeel van deze cursus is de persoonlijke aandacht en begeleiding die je krijgt. De ervaren docenten zorgen voor een rustige leeromgeving waarin jij centraal staat. Bovendien word je standaard aangemeld voor een VCA-voorleesexamen, waardoor je met een gerust hart kunt toewerken naar het behalen van je VCA-diploma.

Als je op zoek bent naar een manier om in je eigen tempo te leren en tegelijkertijd je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, dan is de cursus VCA Basisveiligheid Modulair de perfecte keuze. Zet vandaag nog de eerste stap richting een veilige en succesvolle toekomst en meld je aan via onze website.

Boek nu

Payment
Member