8.6
Gemiddelde waardering van onze klanten
94%
Van de cursisten beveelt onze training aan
Kiyoh

Tweede mailadres voor digitale diploma’s

Sinds april 2021 worden VCA-diploma’s door VCANederland digitaal, als PDF, verstrekt. Omdat het niet alleen voor cursisten, maar ook voor hun werkgever handig kan zijn om over deze digitale diploma’s te beschikken, is het vanaf nu mogelijk om hiervoor per organisatie één extra mailadres op te geven, bijvoorbeeld van de (personeels)administratie. U kunt dit mailadres doorgeven via sales@vcanederland.nl. Na verwerking ontvangt u vanaf dat moment de digitale certificaten op dit mailadres. Helaas is het niet mogelijk om dit met terugwerkende kracht te versturen.

Duurzamer

Het VCA-diploma wordt vanaf 22 april 2021 standaard digitaal verstrekt. VCANederland komt hiermee tegemoet aan de wens van klanten, die steeds vaker vragen om een digitaal exemplaar. Ook is een digitaal VCA-certificaat veel duurzamer en dat past binnen het MVO-beleid van VCANederland. Cursisten die geslaagd zijn voor hun VCA- examen ontvangen na vijf werkdagen een mail met daarin het VCA-diploma als PDF-bestand en een digitale VCA-pas om aan te tonen dat hij of zij over een geldig VCA-certificaat beschikt.

VCA-pasje

Het blijft mogelijk om (tegen een meerprijs van €15,-) een papieren VCA-diploma en het bekende fysieke VCA-pasje in creditcardformaat te ontvangen. Bij het boeken van de cursus kan in het winkelmandje van onze webshop worden aangegeven dat de cursist een papieren diploma en een VCA-pasje wil ontvangen. De cursist ontvangt deze dan binnen acht werkdagen na de examendatum.

Meer informatie

Heeft u hierover nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan gerust contact op met Lia Gort-van der Meulen (Teamlead Sales) via 06-20124569 of lia.vandermeulen@vcanederland.nl

Payment
Member