Gemiddelde waardering van onze klanten
91%
Van de cursisten beveelt onze training aan
Kiyoh

Vernieuwde e-learnings VCA Basis en VCA VOL

Compleet vernieuwd en interactiever dan ooit: de e-learnings VCA Basis en VCA VOL.  Beide opleidingen zijn beschikbaar in het Nederlands en in het Engels. De e-learning VCA Basis is er daarnaast ook in het Pools. Kenmerkend voor de nieuwe e-learnings is de grote verscheidenheid aan werkvormen. Er zijn (interactieve) video’s, animaties, ‘click to reveals’ en verschillende vraagvormen zodat elke cursist optimaal wordt voorbereid op het VCA-examen.

Oefenvragen en proefexamen

Door in de e-learning verschillende werkvormen te hanteren, blijft de cursist actief bezig met de lesstof en wordt effectief leren gestimuleerd. Aan het eind van ieder hoofdstuk kan de cursist oefenvragen maken om de opgedane kennis te testen. Ook hebben de vernieuwde e-learnings een voorleesfunctie, waardoor ze ook geschikt zijn voor mensen die bijvoorbeeld vanwege dyslexie moeite hebben met lezen. Daarnaast bevatten de e-learnings een proefexamen.

Meer informatie

Hier vindt u meer informatie over de e-learnings VCA Basis en VCA VOL. De e-learnings zijn zowel inclusief als exclusief examen beschikbaar.

Payment
Member