Gemiddelde waardering van onze klanten
91%
Van de cursisten beveelt onze training aan
Kiyoh

VCA examen in Heerde

Om het VCA examen te kunnen afleggen, dien je de essentiële kennis van de Veiligheid Checklist Aannemers (VCA) te beheersen. Deze checklist specificeert de voorzorgsmaatregelen die je moet nemen voor veilig werken. Deze kennis kun je opdoen via een klassikale VCA cursus in Zwolle, door de online VCA cursus of met het VCA cursusboek.

De examens voor Basis-VCA en VCA-VOL worden ook georganiseerd in Heerde, in de provincie Gelderland. Deze locatie is goed bereikbaar voor deelnemers uit de omgeving, waaronder Zwolle, Apeldoorn, Epe, Hattem, Oldebroek, Elburg, Voorst, Nijkerk, Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Vaassen, Wezep, Twello, en Loenen.

Als jij of een van je collega’s het examen in een andere taal wilt afleggen, bieden wij de optie om je (tegen een meerprijs) in te schrijven voor het examen in verschillende talen, zoals modern Arabisch, Duits, Engels, Frans, Hongaars, Italiaans, Litouws, Pools, Portugees, Roemeens, Spaans, Slowaaks of Turks.

Na het succesvol afronden van het VCA examen ontvang je een digitaal certificaat in PDF-formaat. Je kunt ook een papieren diploma en een veiligheidspasje in creditcardformaat aanvragen, tegen een kleine extra vergoeding, die handig zijn om mee te nemen naar je werk. Op onze website zijn diverse proefexamens beschikbaar om je voor te bereiden op het examen.

Je kunt je direct aanmelden voor een VCA examen in jouw regio via de onderstaande cursuskalender:

100% Garantie

Al onze cursussen en examens gaan door

Legenda

VOL  Volgeboekt
C95  Code 95 cursus
ZAT  Cursus op zaterdag

Filters

Locatie/Postcode
Cursus type
Uitvoering
Taal

Onze examenlocaties

VCA cursus in Heerde

Hogeschool Windesheim
Campus 2-6
8017 CA
Zwolle

NXPD Opleidingen
Veldkampseweg 2a
8181 LN
Heerde


Liever een andere examenlocatie?

Bekijk de andere locaties
Payment
Member