8.6
Gemiddelde waardering van onze klanten
94%
Van de cursisten beveelt onze training aan
Kiyoh

Arbeidsrisico’s verkleinen met persoonlijke beschermingsmiddelen [INFOGRAPHIC]

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) zijn kledingstukken en hulpmiddelen die medewerkers in risicovolle werksituaties dragen of gebruiken als bescherming tegen gevaren die de veiligheid of gezondheid op het werk kunnen bedreigen.

Persoonlijke beschermingsmiddelen kunnen veel ongelukken op de werkvloer voorkomen. Als ze goed worden gebruikt, beschermen PBM’s kwetsbare en vitale lichaamsdelen, zoals hoofd, ogen, oren, handen en voeten. Werkgevers en werknemers zijn er sámen verantwoordelijk voor dat er voldoende beschermingsmiddelen beschikbaar zijn en dat deze goed worden gebruikt.

Maar welke soorten persoonlijke beschermingsmiddelen zijn er? En hoe moeten ze worden gebruikt om te zorgen voor optimale bescherming? Veiligheidsopleider VCANederland zette in een infographic de meestgebruikte PBM’s op een rijtje en omschreef kort de werking en het juiste gebruik ervan. U kunt de infographic delen door de html-code onderaan de infographic in uw website te embedden.

Arbeidsrisicos verkleinen met persoonlijke beschermingsmiddelen

Kopieer de onderstaande code om de infographic op uw website te plaatsen

gebruik CTRL-C en CTRL-V (Windows) of command-C en command-V (Apple) om onderstaande code te kopiëren en te plakken

Infographic op afdrukkwaliteit?

Wilt u gratis de infographic in afdrukkwaliteit (hoge DPI) ontvangen? Vul dan ons contactformulier in en wij sturen u de infographic toe!

Payment
Member