8.6
Gemiddelde waardering van onze klanten
94%
Van de cursisten beveelt onze training aan
Kiyoh

Veilig en gezond werken als schilder?

7,5% van de schilders krijgt een bedrijfsongeval

Wist u dat 40% van de schilders in Nederland als ZZP’er werkt? Of dat 7,5% van de schilders te maken krijgt met een werkgerelateerd ongeluk? Deze en meer cijfers en feiten over de Nederlandse schildersbranche zijn samengebracht in de infographic ‘Veilig en gezond werken als schilder’.

Uit de infographic blijkt dat het overgrote deel van de Nederlandse schilders als ZZP’er werkt. Dit maakt het extra belangrijk dat schilderprofessionals zich bewust zijn van de risico’s van hun vak en hoe ze daarmee moeten omgaan. In de infographic wordt dan ook dieper ingegaan op arbeidsomstandigheden en veiligheid. Zo wordt duidelijk dat schilderen niet alleen fysiek zwaar werk is, maar dat schilders ook risico’s lopen door te werken op hoogte en met schadelijke stoffen.

Om schilders te helpen hun werk veiliger en gezonder te doen bevat de infographic tal van tips en trucs. Er wordt concreet advies gegeven over in welke houding het beste gewerkt kan houden en hoe lang. Ook gaat de infographic dieper in op de verschillende persoonlijke beschermingsmiddelen waarmee schilders de risico’s van werken met schadelijke stoffen kunnen verkleinen.

U kunt de infographic delen door de html-code onderaan de infographic in uw website te embedden. Voor meer informatie over de infographic kunt u contact opnemen met Lia van der Meulen (lia.vandermeulen@vcanederland.nl).

Veilig en gezond werken als schilder

Kopieer de onderstaande code om de infographic op uw website te plaatsen

gebruik CTRL-C en CTRL-V (Windows) of command-C en command-V (Apple) om onderstaande code te kopiëren en te plakken

Infographic op afdrukkwaliteit?

Wilt u gratis de infographic in afdrukkwaliteit (hoge DPI) ontvangen? Vul dan ons contactformulier in en wij sturen u de infographic toe!

Payment
Member