Aangescherpte maatregelen vanwege coronavirus

De Nederlandse overheid heeft op maandag 23 maart 2020 de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus verder aangescherpt. In het kader daarvan is het onzeker of de klassikale cursussen van VCANederland tot 1 juni 2020 kunnen doorgaan.

VCANederland betreurt het uiteraard dat cursussen tot ná 1 juni 2020 uitgesteld moeten worden. We zijn trots op onze 100% startgarantie, maar houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Hierdoor kunnen we niet garanderen dat uw cursus doorgaat. Heeft u een cursus geboekt vóór 1 juni en kan deze niet doorgaan? VCANederland informeert u zo snel mogelijk over de nieuwe datum en helpt u aan een alternatief als u dan verhinderd bent.

Tóch alvast voorbereiden op het VCA examen?

Heeft u nog géén cursus of examen bij ons gepland, maar bent u wél van plan om uw VCA-certificaat te behalen? Als u een VCA-cursusboek + examen of VCA e-learning + examen boekt zónder examendatum, kunt u zich alvast voorbereiden en bent u er klaar voor zodra de VCA-examens volledig weer plaats kunnen vinden. Bij de inschrijving is het mogelijk om de examenlocatie + datum leeg te laten. U kunt later een examendatum en locatie kiezen door contact op te nemen met onze klantenservice via customersupport@vcanederland.nl of via telefoonnummer 070 514 6434.

Eén-op-één VCA-examen

Moeten uw medewerkers op korte termijn beschikken over een VCA-certificaat? VCANederland biedt ook de mogelijkheid om één-op-één examen te doen, dus niet in een klaslokaal met medecursisten. De cursist zit dan in een lokaal waar alleen een examinator aanwezig is. Als dit voor u een oplossing is, neem dan contact op met onze klantenservice, zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Meer informatie

Heeft u vragen over het verzetten van cursussen of over de één-op-één examens? Neem contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 070 514 6434 of via het e-mailadres customersupport@vcanederland.nl

Payment
Member