8.4
Gemiddelde waardering van onze klanten
94%
Van de cursisten beveelt onze training aan
Kiyoh

ATEX cursus en e-learning

Kiwa Training krijgt steeds vaker vragen van opdrachtgevers over de ATEX cursus. In veel gevallen moeten werkgevers aantoonbaar maken dat medewerkers instructie of een cursus hebben gehad over explosieveiligheid. Kiwa Training geeft al jaren specialistische trainingen over bijvoorbeeld explosieveiligheid bij biogasinstallaties. Maar ook in andere branches is Kiwa op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving.

Met deze kennis heeft Kiwa Training met het speciale label ATEXcertificaat.nl een e-learning module ATEX Awareness ontwikkeld. De cursus kan in eigen tijd en tempo worden gevolgd en voor iedereen die de cursus voltooit, is het deelnamebewijs ATEX Awareness beschikbaar. De cursus bereidt cursisten ook voor op de IECEx 000/001 modules dus daar kan eventueel nog een officieel examen op locatie voor worden afgenomen.

Vanaf 1 september a.s. zal deze module beschikbaar zijn. Kijk alvast op ATEX certificaat voor een demo van de e-learning module. Hier kunt u ook een bericht achterlaten als u op de hoogte wilt worden gehouden over de ontwikkelingen.

Payment
Member