Expertisecentrum Meubel verruimt tijdelijk scholingssubsidie

Het Expertisecentrum Meubel (ECM) hanteert sinds 1 september tijdelijk een ruimere scholingssubsidie: leden die tussen nu en 31 juli 2021 een opleiding volgen, krijgen deze volledig vergoed tot een maximum van duizend euro per kalenderjaar. De verruimde ECM-scholingssubsidie geeft nu een 100%-subsidie op opleidingen, waaronder VCA opleidingen, om het leren tijdens deze coronaperiode te stimuleren. Een mooie gelegenheid dus voor meubelmakers om voordelig hun VCA-diploma te behalen of verlengen.

Er bestond altijd al een gedeeltelijke scholingssubsidie voor VCA-trainingen. Samen met het ECM is er zelfs door VCANederland een speciale VCA-incompany training gemaakt met specifieke elementen voor de meubelbranche. Deze variant is nog steeds beschikbaar en wordt door VCANederland zowel klassikaal als online verzorgd. De subsidie geldt voor alle VCA-gerelateerde opleidingen, waaronder open inschrijving, e-learning en online klassikale trainingen.

De verruimde regeling loopt van 1 september 2020 tot en met 31 juli 2021. Meubelmakers die in deze periode via VCANederland hun VCA-diploma behalen, kunnen aanspraak maken op de scholingssubsidie door een kopie van het certificaat en de factuur van VCANederland op te sturen naar het Expertisecentrum Meubel.

Meer weten? Check het nieuwsbericht op de ECM-website. Wil je direct een VCA-cursus boeken bij VCANederland? Check onze cursuskalender en selecteer de opleiding van je keuze. VCANederland heeft bijna vijftig opleidingslocaties, dus er is er altijd een bij jou in de buurt.

Payment
Member