8.3
Gemiddelde waardering van onze klanten
94%
Van de cursisten beveelt onze training aan
Kiyoh

Nieuwe lesmethode klassikale cursussen

VCANederland is altijd op zoek naar ontwikkelingen en innovaties die kunnen bijdragen aan de kwaliteit van de VCA cursussen. In samenwerking met een in e-learning gespecialiseerde partner heeft VCANederland de lesmethodiek bij de klassikale landelijke VCA cursussen interactief gemaakt. Door middel van filmpjes en vragen op groot scherm kunnen de cursisten antwoord geven op (proefexamen) vragen die worden gesteld. Als het gros de antwoorden goed heeft, kan de docent snel door naar een volgend onderwerp of hoofdstuk. Heeft het grootste deel van de groep het fout of zijn er vragen, dan behoeft dat onderwerp kennelijk meer aandacht en gaat de docent er dieper op in. Zo kan er veel efficiënter les worden gegeven met als resultaat nog betere slagingspercentages. Lees verder

Voor de VCA basis cursisten zullen wij in de basis geen lesboeken meer gaan versturen, die kunnen optioneel bij worden besteld. De VOL VCA cursisten ontvangen in plaats van het lesboek een e-learning ter voorbereiding. Dit is overigens een andere e-learning dan de totale e-learning die in plaats van de hele cursus kan worden gedaan.

Voor de tarieven betekent dit dat de VCA basis cursus zonder lesboek 20,- euro goedkoper wordt. Het lesboek is uiteraard nog steeds optioneel bij te bestellen voor 20,- euro. De VOL cursussen blijven in prijs gelijk, deze kandidaten krijgen nu een e-learning ter voorbereiding.

Met deze lesmethodiek zal de lesdag iets korter zijn. Dat betekent dat het examen om 16.30 uur zal beginnen waardoor de B-VCA kandidaten uiterlijk om 17.30 uur klaar zijn en de VOL VCA kandidaten om 18.15 uur.

Voor de in-company VCA cursussen zal niets veranderen. Omdat dat meestal maatwerk is zullen deze cursussen gewoon met lesboek en aangepaste presentaties worden georganiseerd.

Payment
Member