8.3
Gemiddelde waardering van onze klanten
94%
Van de cursisten beveelt onze training aan
Kiyoh

VCA-diploma voortaan standaard digitaal

Het VCA-diploma wordt vanaf 22 april 2021 standaard digitaal verstrekt. VCANederland komt hiermee tegemoet aan de wens van klanten, die steeds vaker vragen om een digitaal exemplaar. Ook is een digitaal VCA-certificaat veel duurzamer en dat past binnen het MVO-beleid van VCANederland. Cursisten die geslaagd zijn voor hun VCA- examen ontvangen na vijf werkdagen een mail met daarin het VCA-diploma als PDF-bestand.

Het blijft mogelijk om (tegen een meerprijs van €15,-) een papieren VCA-diploma en het bekende VCA-pasje in creditcardformaat te ontvangen. Bij het boeken van de cursus kan in het winkelmandje van onze webshop worden aangegeven dat de cursist een papieren diploma en een VCA-pasje wil ontvangen. De cursist ontvangt deze dan binnen acht werkdagen na de examendatum.

Wilt u zowel een digitaal als een papieren exemplaar van het VCA-certificaat ontvangen? Of heeft u andere vragen over het VCA-diploma? Neem dan contact op met Customer Support via 070 514 6434 of customersupport@vcanederland.nl. Wij helpen u graag verder!

Payment
Member