Corona-update: Alle cursus- en examenlocaties weer open

Geleidelijk komt er een einde aan de overheidsmaatregelen tegen verspreiding van het coronavirus. Vanaf zaterdag 26 juni gelden alleen nog de anderhalvemetermaatregel en – waar die niet toegepast kan worden – mondkapjesplicht. Hieronder leest u meer over wat deze versoepeling betekent voor de dienstverlening van VCANederland.

Alle cursus- en examenlocaties weer open!
De versoepeling van de coronamaatregelen betekent dat alle cursus- en examenlocaties van VCANederland vanaf 26 juni weer geopend zijn en dat cursussen en examens op locatie weer gewoon mogelijk zijn. Wél gelden nog steeds de ‘basisregels’:

  • Houd anderhalve meter afstand;
  • Lukt dat niet? Draag een mondkapje;
  • Was regelmatig uw handen en nies/hoest in de elleboog;
  • Heeft u gezondheidsklachten? Laat u testen.

Dispensatieregeling
Omdat door de versoepeling van de maatregelen cursussen en examens in principe weer gewoon door kunnen gaan, heeft de VCA-beheerder SSVV besloten de huidige dispensatieregeling niet te verlengen. Dat betekent dus dat iedereen vanaf 1 juli een geldig VCA-certificaat moet hebben. Lees meer over de dispensatieregeling.

Omboekgarantie
Ook komende tijd hanteert VCANederland nog de omboekgarantie. Voelt u zich voorafgaand aan een cursus niet lekker? Blijf dan thuis! Als u dit minimaal 24 uur vóór de cursus aan ons doorgeeft, wordt de cursus gratis verplaatst. Lees meer over de omboekgarantie. In onderstaande infographic hebben we alle veiligheidsmaatregelen van VCANederland nog eens op een rijtje gezet:

Vanaf de persconferentie van 15 februari 2022 zijn deze maatregelen niet meer actueel. Lees hier het nieuwsbericht met betrekking tot de persconferentie van 15 februari. 

Payment
Member