Corona-update: Overheid scherpt coronamaatregelen weer aan

Op vrijdag 12 november kondigde de overheid nieuwe maatregelen aan tegen het coronavirus. Zo gelden vanaf 13 november beperkte openingstijden voor winkels en horeca en wordt iedereen dringend geadviseerd om zoveel mogelijk thuis te werken. Ook geldt, in situaties waarin geen coronatoegangspas verplicht is, weer de anderhalvemeterregel en het gebruik van mondkapjes.

De meeste trainingen van VCANederland vinden plaats bij externe locaties als hotels en vergadercentra. Zo’n locatie kan van haar gasten een geldige coronapas vragen, de inmiddels bekende QR-code. Gaat u een cursus volgen via VCANederland en kunt of wilt u uw coronapas niet delen met derden? Neem dan contact met ons op om de alternatieven te bespreken (customersupport@vcanederland.nl of 070-514 6434). Volgens

Basisregels

Naast de verscherpte maatregelen blijven de bekende basisregels gelden, ook voor gevaccineerden. Naast afstand houden, blijft het belangrijk om regelmatig goed je handen te wassen, in je elleboog te hoesten en niesen en te zorgen voor voldoende frisse lucht thuis en op je werkplek. Vanzelfsprekend blijft ook testen en thuisblijven bij klachten erg belangrijk om ervoor te zorgen dat minder mensen besmet raken.

Omboekgarantie

Ook komende tijd hanteert VCANederland nog de omboekgarantie. Voelt u zich voorafgaand aan een cursus niet lekker? Blijf dan thuis! Als u dit minimaal 24 uur vóór de cursus aan ons doorgeeft, wordt de cursus gratis verplaatst.

Veelgestelde vragen

Wilt u meer weten over hoe we bij VCANederland omgaan met het coronavirus en de maatregelen daartegen? Check dan ons overzicht met veelgestelde vragen.

Payment
Member