8.3
Gemiddelde waardering van onze klanten
94%
Van de cursisten beveelt onze training aan
Kiyoh

Cursisten zeer tevreden over kwaliteit docenten VCANederland

Uit 750 beoordelingsformulieren is gebleken dat het kwaliteitsniveau van de docenten van VCANederland hoog is. De beoordeling die de cursisten na afloop van de cursus hebben gegeven komt uit op een gemiddelde van een 8,2. De docenten zijn beoordeeld op onder andere het kwaliteitsniveau van de les, de aanwezige praktijkkennis, de afstemming van de les op de doelgroep en op de begrijpelijke vorm van lesgeven.

VCANederland staat voor professionaliteit en kwaliteit en is dan ook zeer tevreden met deze uitslag. Het opleidingsinstituut werkt met zorgvuldig geselecteerde docenten die ruime ervaring hebben opgedaan in de praktijk. Daarnaast zijn ze bedreven in het geven van veiligheidscursussen. De docenten blijven up-to-date door het volgen van de benodigde vakinhoudelijke cursussen en door het  bezoeken van beurzen en workshops.

De praktijkgeörienteerde docenten betrekken de cursisten persoonlijk bij de cursus. Door de cursisten zelf met voorbeelden uit de praktijk te laten komen, koppelen de docenten de theorie aan de praktijk. Dat deze methode goed werkt blijkt wel uit het feit dat 90% van de VCANederland cursisten slaagt voor het VCA examen. De docenten hebben hier een groot aandeel in; een cursus staat of valt immers met een goede docent.

Payment
Member