8.3
Gemiddelde waardering van onze klanten
94%
Van de cursisten beveelt onze training aan
Kiyoh

Feiten, cijfers en quotes over veilig werken

Medewerkers tonen met een VCA diploma aan dat zij de basiskennis bezitten over hoe ze op een veilige manier hun werkzaamheden moeten uitvoeren. Veilig werken is in het belang van iedereen. Een arbeidsongeval heeft niet alleen impact op het slachtoffer maar ook op de omgeving, zoals een brand of een explosie. Het is dus in het belang voor de werkgever, voor de omgeving waar de werkzaamheden worden uitgevoerd, voor de naaste collega’s op de werkvloer en natuurlijk voor de medewerker zelf dat er veilig gewerkt wordt.

Echter staat het thema veilig werken nog niet bij iedere organisatie, bij iedere werkgever en iedere werknemer hoog op de agenda. Er gebeuren in Nederland nog jaarlijks een groot aantal arbeidsongevallen. Met de onderstaande feiten & cijfers en quotes over arbeidsrisicio’s en -ongevallen en willen we u bewust maken van het belang veilig werken.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste feiten en cijfers? Volg ons op Facebook, Twitter en LinkedIn. Hier plaatsen wij regelmatig nieuws en de laatste cijfers over veilig werken en arbeidsongevallen in Nederland.

Feiten en cijfers

 
 
 
 
 
 
 

Quotes

   
   
   
   
   
   
   

 

Payment
Member