8.4
Gemiddelde waardering van onze klanten
94%
Van de cursisten beveelt onze training aan
Kiyoh

Klassikale cursussen met voorzorgsmaatregelen van start!

Sinds 1 juni kunnen er bij VCANederland weer VCA-groepscursussen in een klaslokaal worden gevolgd. Bij deze klassikale cursussen wordt er natuurlijk goed rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM en wordt het coronaprotocol van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) gevolgd.

‘VCANederland zorgt ervoor dat alle cursuslokalen zó zijn ingericht dat cursisten en docent altijd anderhalve meter afstand kunnen houden’, aldus VCANederland manager Jeroen den Otter. ‘Ook worden alle cursuslokalen, -voorzieningen en -materialen tijdig gedesinfecteerd en gelden er afspraken met betrekking tot het gebruik van bijvoorbeeld catering- en toiletfaciliteiten.’


VCANederland-cursuslokaal in Rijswijk. De tafels staan minimaal anderhalve meter uit elkaar en desinfectiemiddelen staan paraat.

Volgens Den Otter kreeg VCANederland veel positieve feedback van de deelnemers aan deze eerste klassikale VCA-cursussen sinds de intelligente lockdown van afgelopen maanden. ‘Dat is natuurlijk hartstikke mooi om te horen. We vinden het ook fijn dat we onze klanten een veilige klassikale VCA-cursus kunnen aanbieden én dat we weer ‘live’ contact kunnen hebben met onze cursisten.’

Behalve veiligheidsbeloftes kent VCANederland ook een omboekgarantie. Bent u of zijn uw medewerkers niet fit? Dan kan de klassikale cursus tot 24 uur van tevoren kosteloos worden verzet naar een andere datum en locatie. Wilt u alle veiligheidsbeloftes nog een keer nalezen? In onderstaande infographic zijn ze nog een keer voor u opgesomd:


Direct inschrijven?
U kunt zich direct voor een klassikale VCA-cursus inschrijven via onze cursuskalender!

Payment
Member