Meestgestelde vragen rondom de coronacrisis

Laatste update: 17/02/2022

De coronacrisis raakt ook de dienstverlening van VCANederland. Na elke persconferentie door de overheid plaatst VCANederland op deze pagina een update met maatregelen die voor onze cursussen en examens van toepassing zijn. Veiligheid blijft onze prioriteit!

Hier vindt u het nieuwsbericht naar aanleiding van de laatste persconferentie.

Bieden jullie cursussen en examens aan door het hele land?
VCANederland biedt op alle cursus- en examenlocaties weer klassikale cursussen en examens aan. In de cursuskalender vindt u een overzicht van alle locaties in Nederland en kunt u direct online uw cursus en/of examen boeken.

Wat doe ik als ik me vóór de cursus niet lekker voel?
Met gezondheidsklachten kunt u niet naar de cursus komen. Ook komende tijd hanteert VCANederland nog de omboekgarantie. Voelt u zich voorafgaand aan een cursus niet lekker? Blijf dan thuis! Als u dit minimaal 24 uur vóór de cursus aan ons doorgeeft, wordt de cursus gratis verplaatst.

Heb ik een coronapas nodig om bij VCANederland een cursus te volgen?
Zelf stelt VCANederland de coronapas (de QR-code vanuit de app CoronaCheck) niet verplicht. Wél is het zo dat veel opleidingen van VCANederland worden verzorgd op externe locaties, bijvoorbeeld hotels. Het is mogelijk dat deze locaties van hun gasten een geldige ‘coronapas’ verlangen. Kunt of wilt u deze coronapas niet delen met derden? Neem dan contact met ons op om de alternatieven te bespreken. U kunt ons bereiken via customersupport@vcanederland.nl of 070-514 6434.

Is het mogelijk om online examen te doen?
Nee, volgens de regels van de SSVV is het niet toegestaan om kandidaten online examen te laten doen.

Is het mogelijk om een cursus om te zetten naar een e-learning?
Ja, het is mogelijk om een cursus om te zetten naar een e-learning, u ontvangt geen restitutie voor het prijsverschil.

Payment
Member