8.3
Gemiddelde waardering van onze klanten
94%
Van de cursisten beveelt onze training aan
Kiyoh

Nieuw bestelproces VCANederland

Vanaf 25 mei geldt in alle landen van de Europese Unie nieuwe privacywetgeving, de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Om te voldoen aan de eisen die in de AVG worden gesteld, werkt VCANederland vanaf 17 mei 2018 met afgeschermde klantaccounts.

Al klant bij VCANederland?
Als u al eerder inschrijvingen heeft gedaan via onze website hoeft u geen compleet nieuw account aan te maken, maar alleen een wachtwoord. De volgende keer dat u een bestelling bij ons plaatst, wordt u gevraagd om in te loggen met uw account. Klik vervolgens op ‘Wachtwoord vergeten’ en vul het e-mailadres in dat u normaal gesproken gebruikt om deelnemers aan te melden op de website. Er wordt dan een link naar uw e-mailadres gestuurd om een wachtwoord in te stellen.

Nieuw bij VCANederland?
Heeft u nog niet eerder een bestelling geplaatst of wilt u een ander e-mailadres gebruiken? Maak dan een nieuw account aan. Dat kan door tijdens het afronden van uw bestelling op onze website te kiezen voor ‘Maak een nieuw account aan’. U kunt dan uw contactgegevens invullen en een wachtwoord kiezen.

In de toekomst kunt u op onze website gebruik maken van het account dat u heeft aangemaakt.

Wanneer u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met onze Customer Support via customersupport@vcanederland.nl of telefonisch via 070-5146434.

Payment
Member