8.3
Gemiddelde waardering van onze klanten
94%
Van de cursisten beveelt onze training aan
Kiyoh

Nieuwe VCA e-learnings in het Engels beschikbaar

Steeds vaker worden cursisten via een online cursus of een e-learning opgeleid. Het voordeel is dat cursisten zelf kunnen bepalen wanneer en waar zij de e-learning volgen. Vanwege de toenemende vraag heeft VCANederland het aanbod van e-learnings uitgebreid met de VCA Basis e-learning Engels + examen en de VCA VOL e-learning Engels + examen.

VCA Basis e-learning Engels + examen

De e-learning VCA Basis is nu volledig beschikbaar in het Engels. Na elk hoofdstuk wordt een aantal oefenvragen gesteld om te testen of de cursist de kennis voldoende beheerst. Het examen wordt op één van onze examenlocaties tegen een toeslag in het Engels aangeboden, maar het is ook mogelijk om het examen in een andere taal af te leggen.

Meer informatie

 

VCA VOL e-learning Engels + examen

Ook is er een Engelse e-learning voor cursisten die het VCA VOL diploma moeten halen. De e-learnings van VCANederland zijn drie maanden beschikbaar en cursisten kunnen de e-learning volgen op de computer, de tablet en hun smartphone. Tegen een toeslag kan het examen op één van onze examenlocaties worden afgelegd in het Engels of een andere buitenlandse taal.

Meer informatie

 

 

 

Payment
Member