8.3
Gemiddelde waardering van onze klanten
94%
Van de cursisten beveelt onze training aan
Kiyoh

Nu beschikbaar: vernieuwd VCA Basis-cursusboek Arabisch

Als antwoord op de stijgende vraag naar VCA-opleidingen in het Arabisch breidde VCANederland eerder dit jaar al het aanbod van Arabischtalige cursussen uit. Vanaf nu is er ook een compleet vernieuwd VCA Basis-cursusboek, door VCANederland ontwikkeld in nauwe samenwerking met High5 Taalles. Bestel het boek vóór 1 februari en ontvang tien euro introductiekorting!

VCANederlands nieuwe VCA Basis-cursusboek in het Arabisch onderscheidt zich van vergelijkbare cursusboeken door de praktische, doelgroepgerichte insteek. De vertalers zijn zelf actief als VCA-trainer en weten daardoor hoe de lesstof duidelijk gepresenteerd moet worden én hoe ze hierbij kunnen aansluiten op de belevingswereld van de cursisten. Vanzelfsprekend is het nieuwe cursusboek gebaseerd op de nieuwste eind- en toetstermen (2021), waardoor cursisten zich optimaal kunnen voorbereiden op het officiële VCA-examen.

VCANederland was in 2017 de eerste VCA-aanbieder met een VCA-basisopleiding in het Arabisch. Net als nu was er destijds een tekort aan medewerkers in sectoren als bouw, infra, techniek, logistiek en groen. En ook toen waren er veel nieuwkomers op zoek naar werk in deze branches. Met het VCA-veiligheidsdiploma op zak zijn nieuwkomers klaar voor een goede start op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Introductiekorting

Het vernieuwde VCA Basis-cursusboek Arabisch van VCANederland is vanaf nu beschikbaar in onze webshop. Bestel het boek vóór 1 februari 2022 en ontvang tien euro introductiekorting. U betaalt dan in plaats van € 45,- slechts € 35,-! Klik hier voor meer informatie of om het boek direct te bestellen.

Payment
Member