8.4
Gemiddelde waardering van onze klanten
94%
Van de cursisten beveelt onze training aan
Kiyoh

Tussen 3 en 12 januari 2020 alleen papieren VCA-examens

Wegens update examensysteem VCA Infra

VCA Infra, verantwoordelijk voor de inhoud, het beheer en de afname van VCA-examens, voert tussen 3 en 12 januari 2020 een landelijke update uit van het VCA-examensysteem. Hierdoor kunnen gedurende die periode alléén papieren VCA-examens afgenomen worden. Voorleesexamens en enkele anderstalige examens zijn dan niet mogelijk.

Vraag examens tijdig aan!
Wilt u VCA-examen doen tussen 3 en 12 januari 2020? Houd er dan rekening mee dat gedurende die periode alleen schriftelijke examens mogelijk zijn. Daarnaast geldt rondom het aanvragen van deze schriftelijke VCA-examens voor deze periode het volgende:

  • Alle Nederlandstalige schriftelijke examens B-VCA, VOL VCA, en VIL VCU moeten zijn aangevraagd vóór 24 december 2019 15:00 uur;
  • Schriftelijke VCA-examens in de standaard vreemde talen (Duits, Engels, Frans, Hongaars, Litouws, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans en Turks) en de talen op aanvraag uit categorie 1 (Arabisch, Bulgaars, Grieks, Italiaans, Kroatisch en Slowaaks) moeten zijn aangevraagd vóór 20 december 2019 15:00 uur;
  • Voorleesexamens en examens in de talen op aanvraag categorie 2 (Deens, Noors, Ests, Sloveens, Fins, Tsjechisch, Lets, Zweeds en Maltees) zijn niet mogelijk in deze periode.

Diploma’s en uitslag
De verwerking van deze schriftelijke examens wordt verzorgd door VCA Infra. Kandidaten ontvangen de uitslag en het VCA-certificaat uiterlijk 15 werkdagen na het examen. Niet volledig ingevulde schrapkaarten of verkeerd ingevulde schrapkaarten kunnen leiden tot het ongeldig verklaren van het resultaat van de kandidaat.

Géén extra kosten!
Het examenbureau berekent voor schriftelijke examens een toeslag van € 10,00. VCANederland heeft besloten om deze toeslag niet door te berekenen. Kandidaten die tussen 3 en 12 januari schriftelijk hun VCA-examen doen, hoeven hiervoor dus géén extra kosten te betalen.

Meer informatie over de schriftelijke VCA-examens vindt u op de website van het examenbureau. Heeft u naar aanleiding hiervan nog vragen, neem dan contact op met VCANederland customer support via: customersupport@vcanederland.nl of 088 – 998 38 88.

VCA proefexamen
Payment
Member