Vanaf 1 juni weer klassikale VCA-cursussen!

Door het coronavirus COVID-19 en de maatregelen daartegen was het afgelopen maanden niet mogelijk om klassikale VCA-cursussen te organiseren. Nu de maatregelen om het coronavirus te voorkomen wat worden versoepeld, starten we vanaf 1 juni – waar dat kan – weer met groepscursussen in een klaslokaal.

Daarbij houden we natuurlijk rekening met de intussen bekende ‘anderhalvemetersamenleving’ en volgen we ook nauwkeurig de andere richtlijnen van het RIVM. Omdat ook bij VCANederland de gezondheid van cursisten en docenten centraal staat, werken we bij onze cursussen met het veiligheidsprotocol van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). U kunt dit protocol hier downloaden.

Alle veiligheidsmaatregelen die door VCANederland worden genomen, kunt u nalezen in de onderstaande infographic.

Vanaf de persconferentie van 15 februari 2022 zijn deze maatregelen niet meer actueel. Lees hier het nieuwsbericht met betrekking tot de persconferentie van 15 februari. 

Veiligheidsmaatregelen COVID-19 VCA cursus

Direct inschrijven?
Wilt u direct spijkers met koppen slaan en een klassikale VCA-cursus boeken? Dat kan! Via onze cursuskalender kunt u zich direct inschrijven voor een klassikale cursus + examen.

VCA Klassikale Online Cursus
Wilt u toch liever thuis een VCA-cursus volgen, maar daarbij wél live worden begeleid door onze ervaren docenten? Kies dan voor onze nieuwe VCA Klassikale Online Cursus. Hierbij kunt u live via internet een klassikale cursus VCA Basis en VCA VOL volgen. Met behulp van online kennisclips wordt de cursusstof uitgelegd en kunnen er direct vragen worden gesteld aan de docent. Bovendien krijgt de cursist toegang tot een digitale leeromgeving waarin de kennisclips nog eens kunnen worden bekeken.

Meer weten?
Op onze website vindt u uitgebreide info over de VCA Basis Klassikale Online Cursus en de VCA VOL Klassikale Online Cursus.

Payment
Member