8.3
Gemiddelde waardering van onze klanten
94%
Van de cursisten beveelt onze training aan
Kiyoh

VCA Basis en VCA VOL nu ook als online klassikale cursus

Voor mensen die graag zelfstandig thuis studeren voor hun examen VCA Basis of VCA VOL maar het wél fijn vinden om te kunnen schakelen met een docent en mede-cursisten, komt VCANederland met de nieuwe VCA Zelfstudie met Online Begeleiding. Cursisten bereiden zich hierbij thuis met behulp van een VCA-cursusboek voor op twee online sessies in een digitale leeromgeving met live interactie en heldere kennisclips.

VCA Zelfstudie met Online Begeleiding is er voor zowel VCA Basis als VCA VOL. Cursisten ontvangen nadat ze zich hebben aangemeld het cursusboek VCA Basis of VCA VOL. Hiermee kunnen ze zich zelfstandig voorbereiden op de ‘klassikale’ online sessies. Deze duren tweeënhalf uur en worden gegeven met behulp van een online programma. Alle deelnemers krijgen een link waarmee ze toegang hebben tot een virtueel klaslokaal.

Tijdens de online sessies kunnen cursisten vragen stellen aan de docent, krijgen ze extra lesstof en worden onderwerpen extra uitgediept met behulp van kennisclips. Cursisten kunnen na de cursus nog drie maanden in het digitale klaslokaal terecht om lesstof of filmpjes nog eens te bekijken. Tijdens de sessies wordt er ook een proefexamen gemaakt, zodat cursisten een beeld krijgen van wat hen tijdens het VCA-examen te wachten staat.

De VCA Zelfstudie met Online Begeleiding is inclusief examen en kan vanaf nu worden geboekt voor zowel VCA Basis als VCA VOL.

Payment
Member