8.4
Gemiddelde waardering van onze klanten
94%
Van de cursisten beveelt onze training aan
Kiyoh

VCANederland levert maatwerktrainingen aan Lely

Veilig en gezond werken staat hoog op de agenda bij Lely, wereldwijd actief als leverancier van innovatieve technische oplossingen en datasystemen voor de agrarische sector. Samen met veiligheidspartner VCANederland heeft Lely daarom een aantal veiligheidstrainingen ontwikkeld die veiligheid en veiligheidsbewustzijn een permanente plek in de organisatie geven.

De ruim 1500 medewerkers van Lely doen er elke dag alles aan om ervoor te zorgen dat hun klanten, voornamelijk veehouders, efficiënter en aangenamer kunnen werken. Het Maassluise familiebedrijf vergeet daarbij niet om ook kritisch te kijken naar hoe er zélf wordt gewerkt. Lely vindt het belangrijk dat medewerkers zich bewust zijn van de risico’s die ze lopen bij het uitvoeren van werkzaamheden en dat ze weten welke veiligheidsafspraken er gelden onder bepaalde arbeidsomstandigheden.

Veiligheidsbewustzijn verankeren

Om dat veiligheidsbewustzijn te verankeren in de manier van werken, besteedt Lely veel aandacht aan kennisdeling op het gebied van Health & Safety. Het bedrijf ging hiervoor een partnerschap aan met VCANederland, dé aanbieder van veiligheidstrainingen. Samen ontwikkelden Lely en VCANederland een serie specifieke veiligheidstrainingen die perfect zijn afgestemd op de werkzaamheden die een medewerker uitvoert en het risicoprofiel dat daarbij hoort.

Functiespecifieke opleidingen

Dit resulteerde in vier opleidingen, toegespitst op de verschillende risicoprofielen: Health & Safety Basic, Health & Safety Advanced, Health & Safety Farm training for Lely Centers en Health & Safety Farm training for Product Development and Innovations. Inmiddels zijn er 147 medewerkers geslaagd voor de Health & Safety Basic training en 226 medewerkers voor de Health & Safety Advanced training. Een mooi resultaat en de opmaat naar nieuwe trainingen waar Lely en VCANederland aan werken in het kader van hun succesvolle samenwerking.

Ook een veiligheidstraining op maat?

Wilt u meerdere medewerkers tegelijk een cursus laten volgen of wilt u een opleiding die inhoudelijk perfect aansluit bij úw organisatie? VCANederland helpt u hier graag bij. Wij besteden veel aandacht aan het in kaart brengen van uw wensen en komen zo – samen met u – altijd tot een passende opleiding, waar en wanneer u maar wilt. Kijk op onze website voor meer info over de VCANederland incompany opleidingen.

Payment
Member