8.4
Gemiddelde waardering van onze klanten
94%
Van de cursisten beveelt onze training aan
Kiyoh

Winnaars zitzak actie

Alle cursisten uit december en januari maakten bij VCANederland kans op een zitzak. Door middel van een loting zijn wij tot 3 winnaars gekomen. Op 28 januari zijn wij langs gegaan bij de winnaars van december en januari om persoonlijk de gewonnen zitzak te overhandigen.

Als eerst zijn wij langs gegaan in Ridderkerk bij Sparreboom. Helaas was onze winnaar niet aanwezig, maar de zitzak is aan een enthousiaste collega overhandigd.

IMG_2117

Ons tweede bezoek was bij Mario Kuiper die werkzaam is bij van der Hout isolatie in Nieuwegein. De zitzak hebben wij persoonlijk aan hem kunnen overhandigen. Hij was enorm te spreken over de nieuwe VCA cursus die VCANederland sinds september 2015 aanbiedt. De stemkastjes en CBT examens maakte het voor hem een fijne ervaring tijdens de cursus en ook de interactieve lesmethode door middel van filmpjes viel in goede smaak.

DSCN0394

Tot slot zijn wij langsgegaan bij Rudi Korporaal, werkzaam bij Damen Marine Components in Hardinxveld-Giessendam. Hij was nog niet op de hoogte van de gewonnen zitzak, waardoor hij de zitzak enorm verrast in ontvangst nam. Ook Rudi was enorm te spreken over de manier waarop de cursussen bij VCANederland georganiseerd worden. Hij zal in de toekomst zeker weer voor VCANederland kiezen.

DSCN0396

Payment
Member